Κοινωνία ώρα Mega: Επέστρεψε στο πλατό η Ανθή Βούλγαρη - Όσα είπε για την υγεία της

«Θα βγάλω την εκπομπή σήμερα στο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κοινωνία ώρα Mega: Επέστρεψε στο πλατό η Ανθή Βούλγαρη - Όσα είπε για την υγεία της

Στο πλατό της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega, επέστρεψε η Ανθή Βούλγαρη μετά την ταλαιπωρία που έζησε για μια περίπου εβδομάδα με την υγεία της και την έκανε να λείπει από το πλευρό του Ιορδάνη Χασαπόπουλου.

«Ποια έχω δίπλα μου; Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου να ξέρετε, μου έλειψες πάρα πολύ» είπε στην έναρξη της εκπομπής ο συμπαρουσιαστής της.

Οι δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη για την υγεία της

«Είναι μια καρμική σχέση. Δε μπορώ να ξυπνάω χωρίς τον Χασαπόπουλο. Ευχαριστώ για αυτή την ωραία υποδοχή. Να λείπω πιο συχνά, να δείχνετε πως με αγαπάτε. Θα σας ζητήσω συγγνώμη, θα βγάλω την εκπομπή στο σκαμπό σήμερα, αλλά δείτε, τα πάω πολύ καλύτερα, μπορώ να κινηθώ γύρω γύρω», είπε στη συνέχεια η Ανθή Βούλγαρη σχετικά με την υγεία της.

Η αφοπλιστική απάντηση της Ανθής Βούλγαρη για τον ανταγωνισμό

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησαν το πρωί της η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος ανέφερε: «Ξεκινήσαμε και έτσι θα πάμε, κάθε πρωί από τις 5! Όση εμπειρία κι αν έχεις, είναι μια καινούργια σεζόν και τίποτα δεν είναι δεδομένο. Νομίζω ότι όλα είναι για να επιβεβαιώνονται».

Η Ανθή Βούλγαρη συμπλήρωσε με την σειρά της: «Εγώ έχω άγχος σε κάθε εκπομπή, πόσο μάλλον τώρα στην αρχή. Ο ανταγωνισμός εμένα να πω την αλήθεια μου αρέσει που υπάρχει γιατί υπάρχει και ενδιαφέρον. Έτσι προσπαθούμε κάθε φορά όλοι μας για το καλύτερο».

«Εμένα δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός, με αγχώνει ο εαυτός μου. Να προλάβεις τα πρωινά θέματα. Αυτά με αγχώνουν εμένα, δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός. Έτσι κι αλλιώς με τον ανταγωνισμό είμαστε με όλους φίλοι» πρόσθεσε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλο.

Τέλος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Στους δύο, τρίτος δεν χωρεί».