Πρώην παίκτρια του GNTM 1 έμαθε ότι ο σύντροφός της την απατά και τον ξεφτίλισε στα μπουζούκια (Βίντεο)

Δείτε τα βίντεο από το μαγαζί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώην παίκτρια του GNTM 1 έμαθε ότι ο σύντροφός της την απατά και τον ξεφτίλισε στα μπουζούκια (Βίντεο)

Το νεαρό μοντέλο είχε μια πάρα πολύ καλή πορεία στο ριάλιτι αφού κατάφερε και κατάκτησε την 8η θέση, όμως μετά το GNTM επέλεξε να ασχοληθεί με αυτό που ασχολούταν και πριν το παιχνίδι. Είναι επαγγελματίας χορεύτρια και μάλιστα στο παρελθόν ήταν μαζορέτα στην ομάδα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ.

Μετά τη συμμέτοχή της στο GNTM, την έχουμε δει να συμμετέχει σε αρκετά βίντεο κλιπ γνωστών Ελλήνων τραγουδιστών, όπως της Ζόζεφιν και της Τάμτα (δείτε εδώ για ποιο τηλεοπτικό project της έκαναν πρόταση και είπε όχι). Επίσης, το μοντέλο βρίσκεται πάντα στο βασικό μπαλέτο της Ζόζεφιν και τη συνοδεύει της εμφανίσεις και είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης των social media και συγκεκριμένα του Tik tok. Από αυτή την πλατφόρμα, μάλιστα, μέσω βίντεο δημοσιοποίησε το συγκεκριμένο γεγονός.

Οι αναρτήσεις της πρώην παίκτριας του GNTM 1

Η Άννα Τσακουρίδου, λοιπόν, πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστό στους διαδικτυακούς της φίλους πως ενώ γνώριζε για 5 ολόκληρες μέρες ότι ο σύντροφός της την κεράτωνε, τήρησε σιγή ιχθύος και τον έκανε βούκινο την κατάλληλη στιγμή!

Μάλιστα, δημοσίευσε και βίντεο από την στιγμή που πήγαινε στο τραπέζι να τον βρει, σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδαζε με την παρέα του. Στα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο βίντεο συμμετέχουν και άτομα που βρέθηκαν τυχαία στα δίπλα τραπέζια και είδαν το σκηνικό. Την συγχαίρουν και την αποθεώνουν για την αξιοπρέπεια, το ήθος και τον χειρισμό της.

@annatsakouridou

Τι μονο εγω? 😌

♬ πρωτότυπος ήχος - annatsakouridou