H Δέσποινα Βανδή σε guest εμφάνιση στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει; Η απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου

«Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H Δέσποινα Βανδή σε guest εμφάνιση στη σειρά Αυτή η νύχτα μένει; Η απάντηση του Γιάννη Στάνκογλου

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφόρησαν και ήθελαν την Δέσποινα Βανδή να κάνει guest εμφάνιση στην σειρά που πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Μπισμπίκης (δείτε τι ειπώθηκε για τις ερωτικές του στιγμές με την Μαυρομάτη)
, Αυτή η νύχτα μένει, στον ALPHA. Ο Γιάννης Στάνκογλου λοιπόν, έδωσε τη δική του απάντηση.

«Δεν μπορούσε να έρθει σήμερα ο Βασίλης, ξέρω, αλλά μιλήσαμε χθες. Συζητάμε τα προσωπικά μας, είναι πολύ καλός μου φίλος, μιλάμε και χαιρόμαστε όταν έχουμε γύρισμα μαζί. Τον αγαπάτε πολύ τον Μπισμπίκη, μάλλον επειδή είναι ερωτευμένος. Μπράβο. Δεν έχω Twitter, αλλά μου λένε οι φίλες μου τι γράφεται για το ρόλο μου», είπε αρχικά ο Γιάννης Στάνκογλου στην επίσημη πρεμιέρα του εμβληματικού έργου του Νίκου Καζαντζάκη, «Ζορμπάς» σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε παραγωγή του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού.

Η απάντηση του Στάνκογλου στην guest εμφάνιση της Βανδή στην σειρά

Όταν λοιπόν ρωτήθηκε για τη φήμη που θέλει τη Δέσποινα Βανδή να κάνει guest εμφάνιση στη σειρά απάντησε: «Δεν ξέρω, φήμες, φημολογείται, μπορεί… Εγώ δεν έχω ακούσει τίποτα».

Οι σημερινές 8/11 εξελίξεις της σειράς Αυτή η νύχτα μένει

Eπεισόδιο 11. Μετά την άρνηση του Στρατή να μιλήσει για όσα τον βαραίνουν η Ζέτα αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα. Ο Στέλιος από την άλλη κουβαλά ακόμα στη συνείδησή του αυτό που έγινε με τον Μίλτο. Ο Σήφης δέχεται τη βοήθεια του Φώτη για να ξοφλήσει το χρέος του και πάλι όμως δεν καταφέρνει να μαζέψει όλο το ποσό. Η τιμωρία του από τον Φωστέρη είναι η πιο σκληρή που θα μπορούσε. Η συνάντηση του Χρήστου με τον Στρατή θα αφήσει το μαγαζί ρημαγμένο. Όμως καθώς η μέρα ξημερώνει ο ένας θα βγει στο φως κι ο άλλος θα βυθιστεί στο σκοτάδι.