"Ο Βασίλης είναι ένας πολύ έμπειρος..." - Η αποκάλυψη της Μαυρομάτη για τις ερωτικές σκηνές με τον Μπισμπίκη στο Αυτή η νύχτα μένει

Η απάντηση για την Δέσποινα Βανδή

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Για τις ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά του ALPHA, Αυτή η νύχτα μένει, μίλησε στην κάμερα του Happy Day η Ηλιάνα Μαυρομάτη και δεν παρέλειψε να κάνει το δικό της σχόλιο για την ενδεχόμενη ζήλια της συντρόφου του, Δέσποινα Βανδή.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Μαυρομάτη

«Οι ερωτικές σκηνές με τον Βασίλη Μπισμπίκη στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει” είναι ενδιαφέρουσες. Ο Βασίλης είναι ένας πολύ έμπειρος επαγγελματίας, με κάνει να νιώθω πάρα πολύ άνετα σε όλες τις εκφάνσεις των σκηνών μας και στις ερωτικές σκηνές. Οπότε, δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα», είπε αρχικά η Ηλιάνα Μαυρομάτη.

Όσον αφορά ενδεχόμενη ζήλεια της Δέσποινας Βανδή (δείτε την εδώ που έκοψε τα μαλλιά της αγορέ), η Ηλιάνα Μαυρομάτη απάντησε: «Δεν έχω σκεφτεί μήπως ζηλέψει η σύντροφός του γιατί είναι μια πολύ έμπειρη γυναίκα, είναι καλλιτέχνης και καταλαβαίνει».

Δεν σταμάτησαν να φιλιούνται στα διαλείμματα του J2US - Ασυγκράτητοι Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου 9/10 το σόου του Νίκου Κοκλώνη, J2US, μέσα από την συχνότητα του ALPHA (δείτε εδώ όλα τα highlights της βραδιάς).

Μια από τις κριτές είναι η Δέσποινα Βανδή, η οποία εμφανίστηκε πιο λαμπερή από ποτέ. Φυσικά, στα παρασκήνια του σόου βρέθηκε και ο Βασίλης Μπισμπίκης, που βρίσκεται συνεχώς στο της αγαπημένης του.

Μάλιστα, το μεσημέρι της Κυριακής 9/10 η εκπομπή Καλύτερα Δε Γίνεται έπαιξε μερικά πλάνα, στα οποία βλέπουμε το ζευγάρι σε πολύ τρυφερές στιγμές, με τους ίδιους μάλιστα να φιλιούνται συνεχώς κατά την διάρκεια των διαλειμμάτων, χωρίς να κρύβουν λεπτό πλέον τον έρωτά τους.