«Είμαι κοντή! Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Χατζηπαντελή

«Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει, αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να τον αλλάξεις αν θέλεις»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είμαι κοντή! Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου...» - Η αποκάλυψη της Σοφίας Χατζηπαντελή

Λίγο μετά την αποκάλυψη πως χώρισε από τον σύντροφό της Ζαχαρία, στην εκπομπή BreakFastStar προβλήθηκαν δηλώσεις της Σοφίας Χατζηπαντελή, του μοντέλου που ξεχώρισε ως κριτής στο GNTM και φαίνεται πως θα επιστρέψει στο ριάλιτι.

Μίλησε λοιπόν, για τη ζωή και την καριέρα της, ενώ απάντησε επίσης και για τα φρύδια της, τα οποία έχουν συζητηθεί πολύ.

Όσα είπε η Σοφία Χατζηπαντελή για τα φρύδια της

«Μεγάλωσα στην Ουάσιγκτον, με τη μαμά μου, τον μπαμπά μου και τον αδερφό μου που είναι έναν χρόνο μεγαλύτερός μου. Ο μπαμπάς μου είναι πρόσφυγας, ήρθε στην Αμερική από την Κύπρο λόγω του πολέμου. Τα έχασε όλα σε μια μέρα. Η μαμά μου είναι φωτογράφος. Είναι η καλύτερη φωτογράφος που έχω δουλέψει», είπε αρχικά.

«Είμαι κοντή και δεν είμαι η πιο αδύνατη. Μάχομαι να σας δείξω πως μπορεί να μη φαίνομαι το τυπικό μοντέλο, αλλά αυτό δεν είναι σημαντικό. Ειδικά τώρα, αν το έχεις, το έχεις. Εγώ είμαι Ελληνοκύπρια. Αν ξυρίσω σήμερα τα φρύδια μου θα μεγαλώσουν πάλι αύριο. Με τα φρύδια μου κάνω πάντα αυτό που θέλω. Η εξωτερική εμφάνιση πάντα θα αλλάζει, αλλά τον εσωτερικό εαυτό σου εσύ μπορείς να τον αλλάξεις αν θέλεις. Αυτό είναι το πιο σημαντικό» εξομολογήθηκε.

Η πρώτη συνάντηση Χατζηπαντελή και Βιτινάρος μετά την κόντρα τους

Μια μικρή κόντρα είχε ξεσπάσει μεταξύ της Σοφίας Χατζηπαντελή και της Μαίρης Βιτίναρος με αφορμή ένα σχόλιο της πρώτης για την δεύτερη, μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5 (δείτε το εδώ).

Ωστόσο, φαίνεται πως όλα ανήκουν στο παρελθόν, καθώς το βράδυ της Παρασκευής 4/11, τα δύο μοντέλα μαζί με την Έλενα Γαλύφα συναντήθηκαν και μάλιστα το έριξαν έξω, κάτι που αποκάλυψαν μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσαν στα social media.

«Μη με παρεξηγείται, η Μαίρη Βιτινάρος είναι θεάρα, είναι πολύ hot. Αλλά, θεωρώ ότι αντιπροσωπεύει κάτι διαφορετικό από εμένα. Θα προτιμούσα ίσως να υπάρχουν δυο άτομα σε αυτό το πόστο, τη Μαίρη με κάποιον άλλον. Όχι εμένα, εγώ δεν μπορώ να το κάνω, πάντα έχω δουλειά ως μοντέλο, δεν μπορώ να λείψω 5-6 μήνες για ένα show» είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό η Σοφία Χατζηπαντελή.

«Δεν την έχω γνωρίσει την Σοφία Χατζηπαντελή. Νομίζω ότι το σχόλιο της ήταν ειρωνικό. Μετά το πήρε πίσω και το άλλαξε. Νομίζω ότι θα επιστρέψει και θα γίνουμε φίλες» είχε πει από την μεριά της η Μαίρη Βυτίναρος.

Η συνάντηση Σοφίας Χατζηπαντελή & Μαίρη Βιτινάρος