Γιορτάζει ο Άγγελος Λάτσιος - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA

«Παιδί μου, η μανούλα σου...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιορτάζει ο Άγγελος Λάτσιος - Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA

Τη γιορτή του έχει σήμερα 8/11 ο Άγγελος Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη του ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή της στο MEGA. Η παρουσιάστρια μπορεί να κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά συχνά στο πλατό μιλάει για την οικογένεια της, μέχρι και για τον πρώην σύζυγό της - δείτε εδώ.

Σήμερα λοιπόν, ευχήθηκε στο μοναχογιό της με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια, αφού του έχει μεγάλη αδυναμία.

Οι ευχές της Μενεγάκη στο γιο της

«Παιδί μου, η μανούλα σου εύχεται πάντα ευτυχία. Αυτό είναι προσωπικό μου μήνυμα. Πάντα ευτυχία και τα χαμόγελα, όπως σου πάνε», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον σεφ της να της εύχεται για τον γιο της και εκείνη να απαντά: «Να τον χαίρομαι, τον μονάκριβο, τον μοναχογιό μου. Να τον χαίρομαι λοιπόν».

Που μένει ο Άγγελος Λάτσιος

Είναι γνωστό πως ο Άγγελος Λάτσιος μετά το διαζύγιο των γονιών του και μόλις μεγάλωσε λίγο αποφάσισε να μείνει με τον πατέρα του Γιάννη Λάτσιο στο σπίτι του στην Εκάλη. Οι δυο τους μένουν σε μια απίστευτη βίλα που έχει μέσα αλλά και έξω, όλα τα κομφόρ.

Στο διαδίκτυο έχει διαρρεύσει μια φωτογραφία από το οίκημα που μένουν και μπορούσε να διακρίνουμε πόσο εντυπωσιακό και αξιοζήλευτο είναι. Μάλιστα, και ο Γιάννης Λάτσιος σε μια από τις σπάνιες αναρτήσεις που έχουν κάνει στο προφίλ του στο Instagram μας έχει δείξει φωτογραφία από το εσωτερικό του.

Πρόκειται λοιπόν για μία από τις μεζονέτες, που χτίστηκαν στο οικόπεδο της οδού Αγράμπελης, που κάποτε δέσποζε η ροζ βίλα του Ανδρέα και της Δήμητρας Παπανδρέου. Το σπίτι περιλαμβάνει δύο κρεβατοκάμαρες, ένα master room, δύο τζάκια, play room, υπόγειο πάρκινγκ, πισίνα και κήπο.

Άγγελος Λάτσιος σπίτι