«Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γιέβα Μπονταρένκο μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

Τι είπε το νεαρό μοντέλο για την εμπειρία της από το ριάλιτι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Γιέβα Μπονταρένκο μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

Καλεσμένη στην εκπομπή Breakfast at Star βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11 η Γιέβα Μπονταρένκο, με αφορμή την χθεσινή 7/11 αποχώρησή της από το GNTM 5, η οποία μάλιστα κατέρρευσε όταν άκουσε το όνομά της (δείτε εδώ το βίντεο).

Το νεαρό μοντέλο λοιπόν μίλησε για το παιχνίδι και τις εμπειρίες που απέκτησε αλλά και για την επιστροφή της Σοφίας Χατζηπαντελή.

Οι πρώτες δηλώσεις της Γιέβα Μπονταρένκο μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

«Δεν σκεφτόμουν ότι θα φύγω γιατί είμαι και σαν άνθρωπος έτσι. Η θα κερδίσω ή θα πεθάνω. Ήταν η απόφαση των κριτών και πρέπει να τη δεχτώ. Όντως υπήρξαν φορές που ήμουν η καλύτερη και πήρα την καλύτερη φωτογραφία, αλλά υπήρξαν φόρες που ήμουν και στον πάτο..

Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει είναι η στεναχώρια μου. Τα σκεφτόμουν όλα πάρα πολύ και δεν έπρεπε. Με βάραινε η ιδέα ότι πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τα δικά μου πρόσωπα. Η Σόφια είναι πολύ inspiring άνθρωπος την κοιτάς και καταλαβαίνεις αμέσως πόσο δεν την νοιάζει η γνώμη των άλλων. Η Σοφία ήταν η πρώτη που μου είπε ναι οπότε με ανέβασε πάρα πολύ και γενικά πιστεύω ότι μου άνοιξε τον δρόμο».

Λίγα λόγια για το νεαρό μοντέλο

Τη Γιέβα Μπονταρένκο το τηλεοπτικό κοινό τη γνώρισε φέτος μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 5. Μπορεί να είναι μόλις 19 χρονών, ωστόσο έχει όλα τα φόντα για μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ.

Μάλιστα δεν είναι πρωτάρα στον χώρο, καθώς σε ηλικία μόλις τριών ετών πραγματοποίησε την πρώτη της φωτογράφιση για την εταιρεία ρούχων της μαμάς της.

Επιπλέον, παρά το νεαρό της ηλικίας της, έχει καταφέρει να εμπλουτίσει αρκετά το portfolio της, κάτι που τη βοηθάει να αποδίδει καλύτερα στα απαιτητικά concept του διαγωνισμού ομορφιάς, επειδή έχει αποκτήσει εμπειρία.

Ωστόσο, το γεγονός ότι είναι εργασιομανής και προσηλωμένη στον στόχο της, δε στέκεται εμπόδιο στην προσωπική της ζωή. Όποτε λοιπόν δεν είναι στις πασαρέλες, περνάει δημιουργικά τον χρόνο της, κάνοντας pole dancing. Στην audition της, συγκίνησε την κριτική επιτροπή με την ιστορία της. Η ίδια, αν και μένει σχεδόν έναν χρόνο στην Ελλάδα, έχει καταγωγή από την Ουκρανία, στην οποία βρισκόταν, όταν ξέσπασε ο πόλεμος.

Η «Μπριζίτ Μπαρντό» όπως την αποκάλεσαν οι κριτές, έχει αφήσει πίσω της τα όσα στενάχωρα συμβαίνουν στη χώρα της και μετά την είσοδό της στη βίλα του Greece's Next Top Model, έχει βάλει στόχο να κατακτήσει την κορυφή. Η Γιέβα διαθέτει έναν ιδιαίτερα καλαίσθητο λογαριασμό στο Instagram.

Με τις δημοσιεύσεις της δεν επιχειρεί μόνο να αναδείξει την ομορφιά και την καλλίγραμμη σιλουέτα της, αλλά και να περάσει κοινωνικά μηνύματα όπως είναι το «Stop war. Start love» που είχε γράψει πρόσφατα. Η ίδια φαίνεται επίσης να απολαμβάνει τη διαμονή της στην Ελλάδα, καθώς σε ορισμένες αναρτήσεις της τη βλέπουμε να ποζάρει με φόντο τα εντυπωσιακά αξιοθέατα.