GNTM 5: Κατέρρευσε μόλις άκουσε ότι αποχωρεί - Μπήκαν μέσα οι γιατροί και οι διασώστες της παραγωγής

Πα - νι - κός!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: Κατέρρευσε μόλις άκουσε ότι αποχωρεί - Μπήκαν μέσα οι γιατροί και οι διασώστες της παραγωγής

Η σημερινή (7/11) φωτογράφιση του GNTM 5 είχε πολλές παγίδες (δείτε εδώ το απρόοπτο με την Γιέβα) με αποτέλεσμα κάποιες τα πήγαν καλύτερα από κάποιες άλλες. Η ώρα της κρίσης, λοιπόν, έφτασε και η επιτροπή αποφάσισε ποια διέπρεψε και ποια ήρθε η ώρα να γυρίσει σπίτι της.

Η Γρηγοριάνα κατέκτησε την πρώτη θέση, ενώ εκείνη που αποχώρησε δεν είναι η Μικαέλα, η οποία είχε και το μειονέκτημα και δεν τα πήγε πολύ καλά, λέγοντας στους κριτές πως "Μου έχετε στερήσει τον άντρα μου εδώ και δυο μήνες, που να το βρω το πάθος για να το βγάλω;".

Ποια αποχώρησε από το GNTM 5

Η Γιέβα είναι το κορίτσι που θα μαζέψει τα πράγματά της και θα γυρίσει πίσω στο σπίτι της. Σε όλες τις φωτογραφίσεις μέχρι τώρα δεν ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και αυτό ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Δυστυχώς, δεν άντεξε στο άκουσμα της απόφασης και κατέρρευσε μπροστά σε όλους. Οι διασώστες μπήκαν μέσα και έμειναν δίπλα της όλοι μέχρι να αισθανθεί καλύτερα.

Γιέβα GNTM 5 αποχώρηση
Instagram / me.ivik

Αποχώρησε εσπευσμένα διαγωνιζόμενη από το πλατό λόγω αδιαθεσίας

Η σημερινή (7/11) φωτογράφιση του GNTM 5 ολοκληρώθηκε και παρά το απρόοπτο με την Γιέβα, όλα κύλησαν ομαλά. Τα κορίτσια, λοιπόν, βρέθηκαν μπροστά από την κριτική επιτροπή για να δουν το αποτέλεσμα που κατάφεραν να δημιουργήσουν, όμως, συνέβη κάτι που τους ανησύχησε όλους.

Η Ζωή Ιωαννίδου απογοήτευσε με την φωτογραφία της, διότι δεν μπόρεσε να δείξει το συναίσθημα που της ζητήθηκε και αφού άκουσε τα σχόλια των ειδικών επέστρεψε στην θέση της. Αισθάνθηκε, ωστόσο μία έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε από το πλατό, με την Βίκυ Καγιά να αναρωτιέται αν είναι όλα καλά.

Λίγο αργότερα, η ίδια πήγε να την βρει για να βεβαιωθεί για την κατάστασή της και ο Τάσος Σοφρωνίου με τον Γιώργο Καράβα την ακολούθησαν. Τότε η διαγωνιζόμενη αποκάλυψε πως είχε πέσει η πίεσή της και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, όμως εξήγησε πως τα σχόλια του κ. Σοφρωνίου την στεναχώρησαν. Γι' αυτό εκείνος θέλησε να το "λύσουν" αμέσως.

«Ξέρεις ότι σε λατρεύω. Το πιστεύεις; Υπάρχει περίπτωση να σου πω κάτι μόνο και μόνο για να σε πικάρω;», της είπε χαρακτηριστικά. Και στη συνέχεια επέστρεψαν όλοι μαζί στο πλατό για να εξηγήσουν πως ότι όσο σκληρά κι αν τους μιλάνε μερικές φορές, δεν πρόκειται για κάτι προσωπικό, αλλά είναι θέμα της δουλειάς.

GNTM 5 Τάσος Σοφρωνίου Ζωή Ιωαννίδου

TAGS