GNTM 5: Έφαγε το prop της και ο Καράβας αναστατώθηκε - Η επική στιγμή της Γιέβα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης

Σοκ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: Έφαγε το prop της και ο Καράβας αναστατώθηκε - Η επική στιγμή της Γιέβα κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης

Ενώ στο στόχαστρο των κοριτσιών έχει βρεθεί η Μικαέλα, στο στόχαστρο των κριτών του GNTM 5 βρέθηκε η Γιέβα κατά τη διάρκεια της σημερινής (7/11) φωτογράφισης. Όλες ντύθηκαν με μακριά φορέματα βικτωριανής εποχής, βάφτηκαν έντονα και φόρεσαν μεγάλες και βαριές περούκες και κλήθηκαν να ποζάρουν με κάποιο προπ.

Η Γιέβα, λοιπόν, έπρεπε να κρατάει ένα σουβλάκι, όμως, δεν έμεινε μόνο στο να το "ζεσταίνει' με τα χέρια της και να το φωτογραφίζει. Το δάγκωσε και κατάπιε μία μεγάλη μπουκιά, αφήνοντας τον Γιώργο Καράβα άναυδο. "Καλά ρε συ Γιέβα, έφαγες το prop", άρχισε να της φωνάζει στη συνέχεια.

Η Γιέβα έφαγε το prop της στο GNTM 5

Ποιες πήραν το μειονέκτημα στη σημερινή (7/11) δοκιμασία του ριάλιτι μόδας

Το σημερινό επεισόδιο του GNTM 5 ξεκίνησε με "φουρτούνες", αφού πριν καλά καλά σηκωθούν τα κορίτσια από τα κρεβάτια τους, έφτασε το μήνυμα της παραγωγής που τους προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση. Πριν την δοκιμασία η Κότυ και η Μαρία κλήθηκαν να διαλέξουν δύο παίκτριες οι οποίες θα πάρουν από ένα μειονέκτημα.

Κάθισαν, "τα έβαλαν κάτω" και θεώρησαν έπρεπε να δυσκολέψουν δύο γυναίκες που δεν γνωρίζουν πολλά από μακιγιάζ, διότι θα πρέπει να βαφτούν μόνες τους και θα αξιολογηθούν γι' αυτό.

Οι δυο τους επέλεξαν την Μικαέλα, την μητέρα της Μάρας, η οποία δεν αισθανόταν και πολύ καλά και ενημερώθηκε γι' αυτό αργότερα στο δωμάτιό της όπου την βρήκε η κόρη της "διπλωμένη" από τον πόνο, αλλά και την Ειρήνη που είναι μία από τις νέες κοπέλες που μπήκαν στην βίλα.

Στην πορεία, όμως, κατάλαβαν πως δεν υπάρχει μεγάλος κίνδυνος αφού όλες πήραν καθοδήγηση από τους ειδικούς για το πως θα πρέπει να δείχνουν.

GNTM 5 το μήνυμα της παραγωγής