GNTM 5: «Πιστεύω ότι μας προσεγγίζει για να...» - Στο στόχαστρο η μαμά του ριάλιτι, Μικαέλα

Δεν την συμπαθούν και πολύ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5: «Πιστεύω ότι μας προσεγγίζει για να...» - Στο στόχαστρο η μαμά του ριάλιτι, Μικαέλα

Άλλο ένα επεισόδιο του GNTM 5 προβάλλεται το βράδυ της Δευτέρας 7/11 και ξεκίνησε αρκετά δυναμικά, αφού από νωρίς δόθηκε το μειονέκτημα για την δοκιμασία σε δύο κορίτσια. Ένα από αυτά είναι η Μικαέλα Νόβακ, η μαμά της βίλας (δείτε εδώ ποιες αποφάσισαν και γιατί έπραξαν με αυτό τον τρόπο).

Η Γρηγοριάνα μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι θεώρησε πως αυτό ενόχλησε την ξανθιά καλλονή, αλλά υποστηρίζει πως της άξιζε, διότι είναι ύπουλη και προσπαθεί να γίνει φίλη με όλες για να μπορεί να μαθαίνει όλα τα μυστικά τους και να τις "ρίχνει".

"Κόλαφος" η Γρηγοριάνα για την Μικαέλα στο GNTM 5

«Πιστεύω ότι έχει ενοχλήσει την Μικαέλα ότι πήρε το disadvantage γιατί ξυπνά το πρωί και τα έχει καλά με όλες, επειδή είναι η μαμά στο σπίτι. Άσχετα που μας λέει ότι θέλει να είναι η μαμά και μετά ότι δεν θέλω να είμαι η μαμά σας, αλλά φίλη σας. Πιστεύω ότι μας προσεγγίζει για να μαθαίνει πως λειτουργούμε και να μας αποδυναμώνει.

Δηλαδή τις προάλλες μου είπε από το πουθενά ότι έχουν χοντρύνει τα πόδια μου. Και στις άλλες κοπέλες έχει κάνει κάποια σχόλια. Προσπαθεί να ρίξει τις υπόλοιπες παίκτριες με διάφορους τρόπους για να φτάσει το παιδί της, όσο πιο μακριά μπορεί», είπε χαρακτηριστικά..

Γρηγοριάνα GNTM 5

Η μακροσκελής ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα για την γυμνή φωτογράφιση στο ριάλιτι

Χαμό προκάλεσε η φωτογράφιση του προηγούμενου επεισοδίου του GNTM 5 με την πρώτη γυμνή φωτογράφιση των κοριτσιών, η οποία πέρναγε το μήνυμα κατά του body shaming, ωστόσο πολλοί ήταν αυτοί που εξέφρασαν τις αντιρρήσεις τους.

Έλενα Γαλύφα και Μαίρη Βυτινάρος ήταν αυτές που μπήκαν στην πισίνα και έμειναν σχεδόν γυμνές, για να δείξουν στις διαγωνιζόμενες το concept (δείτε εδώ το βίντεο). Μάλιστα, η πρώτη το βράδυ της Πέμπτης 3/11 θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram για το συγκεκριμένο concept του GNTM, κάνοντας μια μακροσκελή της ανάρτηση.

«Μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες μου, μιας και αν μου το λέγανε αυτό κάποτε θα πίστευα ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να το τολμήσω! Όχι για το γυμνό, γιατί από την πρώτη στιγμή ένιωσα ασφάλεια για το αποτέλεσμα αλλά για την ανασφάλεια, την ντροπή και την ενοχή που νιώθει κάθε γυναίκα με το κορμί της, η κάθε μια για τους λόγους της μα κυρίως γιατί έτσι έχουμε μεγαλώσει! Το body shaming δεν σημαίνει κάποια παραπάνω κιλά, αλλά εκείνο το σημείο που καταπίνει την αυτοπεποίθηση σου και σε κάνει να καμπουριάζεις… και σίγουρα έχω κ εγώ, δεν είσαι μόνη!

Μα είναι όλα όμως στο μυαλό μας και δεν υπάρχει τίποτα πιο δυνατό από το να αγκαλιάσουμε τον εαυτό μας και να τον αποδεχτούμε όπως είναι και να μπορέσουμε να τον κάνουμε καλύτερο.. αν τα καταφέρουμε, τότε σίγουρα πρέπει να δώσουμε δύναμη και σε μια άλλη γυναίκα να κάνει το ιδιο.. και σε μια άλλη και σε μια άλλη.. και να γίνουμε πολλές!! Γυναίκες δυνατές και χωρίς φίλτρα… όπως ακριβώς και αυτές οι φωτογραφίες και δεν με νοιάζει.. ήταν μια προσωπική νίκη και για μένα» έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησής της η Έλενα Γαλύφα.

Η ανάρτηση της Έλενας Γαλύφα για την γυμνή φωτογράφιση στο GNTM 5