«Περνούσα κατάθλιψη στη πρώτη σεζόν! Είχα...» - Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

Για ποιους λόγους έφυγε από το ριάλιτι;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Περνούσα κατάθλιψη στη πρώτη σεζόν! Είχα...» - Η αποκάλυψη του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 8/11 ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος αναφέρθηκε στους λόγους που τον κράτησαν μακριά από τον φετινό κύκλο του GNTM, την κατάθλιψη που πέρασε την πρώτη σεζόν του ριάλιτι αλλά και το μπούλινγκ που υποστηρίζει πως βίωσε εκεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη για το GNTM

«Κατ’ αρχάς άλλαξε όλη η επιτροπή, επομένως άλλαξα κι εγώ. Όμως, εγώ ήδη από την τέταρτη σεζόν έλεγα ότι δε θέλω να συνεχίσω. Είχα βαρεθεί το ίδιο project».

Για τη συμμετοχή της Σοφίας Χατζηπαντελή: «Μου άρεσε. Θεωρώ ότι τηλεοπτικά είναι πολύ δυνατό πρόσωπο».

Για τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου περί μπούλινγκ,: «Η Ηλιάνα ήταν εξαιρετική στη δουλειά της, δεν κατάλαβα τίποτα. Το καταλαβαίνω όμως γιατί κι εγώ τον πρώτο χρόνο περνούσα κατάθλιψη, δεν έλεγα σε κανέναν τι μου συμβαίνει».

«Δεν μου λείπει το GNTM!»

Στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι μίλησε το πρωί του Σαββάτου 22/10 ο Άγγελος Μπράτης, ο οποίος αναφέρθηκε στο J2US (δείτε τα σχόλια του Twitter για τις εμφανίσεις του) στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει εκπομπή αλλά και στο αν του λείπει το GNTM.

«Οι πρόβες πάνε πάρα πολύ καλά, κάθε φορά που έρχομαι, ενθουσιάζομαι και περισσότερο. Ο κόσμος μου λέει ότι του αρέσει που με βλέπει να είμαι έξω καρδιά. Το μόνο που με ενοχλεί είναι που λένε το όνομά μου Μπράντης και όχι Μπράτης, τα αρνητικά σχόλια δε με ενοχλούν.

Ο κ. Μπράτης κριτής, χορευτής, τραγουδιστής. Ο κ. Μπράτης… παίρνει συνεντεύξεις; Ο κ. Μπράτης… ταξιδεύει; Ο κ. Μπράτης είναι ένας χαρακτήρας. Είμαι ένας άνθρωπος έξω καρδιά, είναι όμως φορές που δεν θέλω να με πλησιάζει κάνεις και να κλειστώ σπίτι μου. Όταν με περικυκλώνουν πολλοί άνθρωποι και μου ζητάνε πράγματα ή απαιτούν πράγματα, κλείνομαι στον εαυτό μου. Το GNTM το βλέπω διαφορετικό, γιατί είναι διαφορετικό. Δεν μου λείπει γιατί είμαι στο J2US και έχουμε μία τεράστια σκηνή, είναι και η Σαμπρίνα. Όλη μου τη ζωή το ήθελα αυτό, τώρα θα μου λείπει κάτι άλλο;».