Γενέθλια για την Δούκισσα Νομικού - Η ιδιαίτερη τούρτα που της έκανε έκπληξη ο γιος της, Σάββα

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP
NDP

Τα γενέθλιά της γιόρτασε χθες 7/11 η Δούκισσα Νομικού, λίγες μέρες μετά τον χριστουγέννιατικο στολισμό στο σπίτι τους, τα οποία και πέρασε φυσικά μαζί της όμορφη οικογένειά της, τον άντρα της και τα δυο της παιδάκια, ενώ δέχτηκε και μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, όταν η παρουσιάστρια γύρισε σπίτι, την είδε να την περιμένει μια τέλεια τούρτα, την οποία είχε επιλέξει ο γιος της, Σάββας. Φυσικά, η Δούκισσα την τράβηξε φωτογραφία και την μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως είδαμε λοιπόν, η τούρτα δεν ήταν διόλου κλασική, μιας και ήταν πάνω η φιγούρα του «Super Mario».

Η τούρτα που ετοίμασε ο γιος της Δούκισσας Νομικού για τα γενέθλιά της

«Και η τούρτα που σβήσαμε στο σπίτι ήταν φυσικά παραγγελία του Σάββα» έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στην ανάρτησή της.

Η τούρτα που ετοίμασε ο γιος της Δούκισσας Νομικού για τα γενέθλιά της

Τα τρυφερά λόγια της Δούκισσας για την οικογένεια της

«Το σώμα μου έγινε καλύτερο όταν γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια. Με τον Σάββα, επειδή είχα θηλάσει και αρκετό διάστημα, ήμουν δύο κιλά πάνω από τα φυσιολογικά μου.

Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί.

Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της στην εκπομπή The 2night show.