«Το πόσο τέλεια πέρασα...» - Το πρώτο ταξίδι που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island

Το καταευχαριστήθηκε όπως φαίνεται

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Instagram / ilianapapageorgiou
Instagram / ilianapapageorgiou

Τον τελικό του Love Island παρακολουθήσαμε πριν μερικές μέρες (δείτε εδώ ποιο ζευγάρι νίκησε τις 50.00 ευρώ), με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην έχει επιστρέψει ωστόσο από την Τενερίφη, μιας και θέλησε να επισκεφθεί πρώτα μια άλλη χώρα.

Η παρουσιάστρια συγκεκριμένα βρέθηκε στο Λονδίνο, όπως αποκάλυψε μέσα από τα social media. Η ίδια μάλιστα μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες, τις οποίες και συνόδευσε με μια ιδιαίτερη λεζάντα.

«Τέσσερις μέρες στο Λονδίνο και έβγαλα μόνο αυτές τις φωτογραφίες για την εποχή των social media τις λες ελάχιστες. Για το πόσο τέλεια πέρασα, τις λες πάρα πολλές. Σε αυτό το ταξίδι τις «στιγμές» τις αποτύπωσα σαν παιδί, στην καρδιά μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το Λονδίνο

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το Λονδίνο
Instagram / ilianapapageorgiou

Οι φωτογραφίες της Ηλιάνας Παπαγεωργίου από το Λονδίνο
Instagram / ilianapapageorgiou

Το τηλεοπτικό της μέλλον μετά το τέλος του Love Island

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου μπήκε για τελευταία φορά στην βίλα και να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών και το ζευγάρι που κατάφερε να φτάσει μέχρι το τέλος.

Μάλιστα, στο φινάλε, η όμορφη παρουσιάστρια συγκινήθηκε αρκετά.

«To Love Island ήταν όντως μια ξεχωριστή εμπειρία, όχι μόνο για εσάς, αλλά και για μένα, πέρασα υπέροχα μαζί σας και νιώθω μια πραγματική lovegarnd. Έζησα πραγματικά την δημιουργία των σχέσεων από την αρχή και είμαι πολύ περήφανη για όλους σας», είπε χαρακτηριστικά.

Μέσα στις επόμενες μέρες λοιπόν η Ηλιάνα θα επιστρέψει πίσω στην Αθήνα και μάλιστα αναμένεται να συζητήσει με του ιθύνοντες του σταθμού για το μέλλον της συνεργασίας τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life ο ΣΚΑΪ θέλει να ξανά βγάλει στον αέρα το My Style Rocks στις αρχές του Ιανουαρίου, με τις πρώτες σκέψεις να ήταν αναλάμβανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου την παρουσίαση, ωστόσο εξετάζουν το ενδεχόμενο να την επαναφέρουν σε ρόλο κριτή, όπως την γνωρίσαμε μέσα από το GNTM.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου μετά το τέλος του Love Island