Με μαύρο μπουστάκι και τους κοιλιακούς έξω - Έλαμπε η Ιωάννα Σαρρή στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη

Βραδινή έξοδο για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Ιωάννα Σαρρή και ο Γιώργος Σαμπάνης είναι από τα πιο αγαπητά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μπορεί να μην κρατούν τη σχέση τους πλέον κρυφή, όμως δεν θέλουν να δίνουν τροφή για σχόλια στα media. Οι δημόσιες εμφανίσεις τους ωστόσο είναι ελάχιστες.

Πρόσφατα λοιπόν, ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr τους απαθανάτισε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο και διασκέδασε με επιτυχίες του Θοδωρή Φέρρη.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Σαρρή στο πλευρό του Σαμπάνη

Μετά τις φήμες που την ήθελαν να είναι έγκυος λόγω κάποιων φωτογραφιών, η Ιωάννα Σαρρή έκλεισε οριστικά τα στόματα με την εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Το μοντέλο φόρεσε μαύρο μπουστάκι δείχνοντας τους κοιλιακούς της, το οποίος συνδύασε με μαύρο επίσης παντελόνι και blazer.

Ιωάννα Σαρρή Γιώργος Σαμπάνης βραδινή έξοδος

Ιωάννα Σαρρή Γιώργος Σαμπάνης

H τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του τραγουδιστή

Στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” βρέθηκε στις 19/10 καλεσμένος ο Γιώργος Σαμπάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή.

Ταυτόχρονα, ο γνωστός τραγουδιστής εξέφρασε και τη δική του άποψη για την τραπ μουσική.

«Στα προσωπικά μου είμαι σε πολύ καλή φάση. Δε χρειάζεται να ξέρετε περισσότερα. Πολλά είναι αυτά που ξέρετε.

Στην τραπ μουσική κάποια πράγματα έχουν απλά ενδιαφέρον και κάποια άλλα απλά δε με αφορούν καθόλου… Κάθε γενιά ψάχνει να βρει δικούς της ήρωες… Κάθε εποχή αποκτά και τα δικά της πρότυπα… Πέρυσι συνεργάστηκα με τον Snik και το έκανα για έναν πολύ απλό λόγο, γιατί πρέπει να ενώνουμε τις τάσεις και τις μουσικές και όχι να κλωτσάμε ο ένας τον άλλο.

Αυτό δεν έχει να κάνει με το αν εγώ εγκρίνω τη δική του δουλειά και αυτός τη δική μου…. Δε μπορώ να είμαι εχθρός με κανένα είδος μουσικής. Δε μου αρέσει η θεματολογία τους… Για να είμαι ειλικρινής δεν την εγκρίνω αυτή τη θεματολογία. Μέσα από το κίνημα αυτό όπως βγήκαν και εξαιρετικοί καλλιτέχνες. Υπάρχει ένα παιδί από την Ξάνθη, o Bloody Hawk που εγώ έχω γίνει fan του», είπε ο τραγουδιστής.