«Πήγαμε σε παιδοψυχολόγους...» - Η Μάντη Περσάκη "σπάει" τη σιωπή της μετά το διαζύγιο

Ποιες είναι οι σχέσεις της με τον πατέρα των παιδιών της, Αλέξανδρο Νικολαΐδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Πήγαμε σε παιδοψυχολόγους...» - Η Μάντη Περσάκη

Λίγο μετά την είδηση πως η Κατερίνα Παπουτσάκη χώρισε από τον Παναγιώτη Πιλαφά μετά από 10 χρόνια, σαν "βόμβα" έσκασε και η είδηση πως η Μάντη Περσάκη παίρνει διαζύγιο από τον σύζυγό της Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Η γνωστή γυμνάστρια μίλησε για πρώτη φορά μετά την είδηση, στην εκπομπή Πρωινό μας, και αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τον πρώην πλέον σύζυγό της και πως το διαχειρίστηκαν με τα παιδιά τους.

Οι αποκαλύψεις της Μάντη Περσάκη για το διαζύγιο της

«Με βρίσκετε σε ένα μεταβατικό στάδιο, ναι είναι αλήθεια αυτό. Σίγουρα πρέπει να πούμε ότι καμία αλλαγή δεν είναι εύκολη, ούτε ένας χωρισμός. Παρόλα αυτά έχουμε 2 παιδιά που είναι η προτεραιότητά μας και η ειλικρίνεια, ο σεβασμός, η εκτίμηση δεν θα πάψουν να υπάρχουν. Δεν θα αλλάξουν αυτά για εμάς, οπότε αυτό το κάνει πιο εύκολο.

Πήγαμε σε παιδοψυχολόγους, ακολουθήσαμε όλα τα πρωτόκολλα, πλαίσιο χρειάζεται, βοήθεια χρειάζεται από ψυχολόγους κτλ που έτσι κι αλλιώς τα πράγματα είναι δύσκολο. Πλέον η μαμά και ο μπαμπάς έχουν ισάξιους ρόλους. Έχουμε καλή επικοινωνία και για μένα είναι μονόδρομος αυτό», εξομολογήθηκε.

Λίγα λόγια για την Μάντη Περσάκη

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφέρει κάποια συγκεκριμένα πράγματα για τον εαυτό της:

Η Μάντη Περσάκη δηλώνει Παναθηναϊκός, δεν πηγαίνει ωστόσο στο γήπεδο. «Αν πάω στο γήπεδο όλο και κάποια σχέση με αθλητή θα μου “χρεώσουν” (γέλια). Όχι εντάξει… Απλά δεν προλαβαίνω. Από το πρωΐ μέχρι το βράδυ είμαι στα Πανεπιστήμια και στα Γυμναστήρια. Παρακολουθώ όμως γιατί “συνεργάζομαι” με πάρα πολλούς αθλητές υψηλού επιπέδου. Το κάνουν για αποκατάσταση, αλλά και για πρόληψη τραυματισμών».

Πρότυπό της Μάντη Περσάκη είναι η Ελένη Πετρουλάκη την οποία «γνώρισα τελευταία και είμαστε πολύ καλές φίλες. Κάναμε κι ένα σεμινάριο μαζί. Από αθλητές μου αρέσει πολύ ο τρόπος που αγωνίζεται ο πρώην μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού, Μάικ Μπατίστ».

Στις σχέσεις της είναι κτητική. «Τα θέλω όλα δικά μου, είμαι παλαιών αρχών γενικά στις σχέσεις», μας είπε χαρακτηριστικά. Έχει χτυπήσει άντρα, ενώ προτερήματα του χαρακτήρα της σύμφωνα με την ίδια είναι τα εξής: «Είμαι ειλικρινής, δυναμική και γενικά προσπαθώ να διατηρώ χαμηλούς τόνους».