«Να καταλαβαίνουμε και ποιοι είμαστε...» - Η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε τον Νικηφόρο και της το έκλεισε στα μούτρα

«Κανονίστε να έρθει εδώ να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Να καταλαβαίνουμε και ποιοι είμαστε...» - Η Κατερίνα Καινούργιου κάλεσε τον Νικηφόρο και της το έκλεισε στα μούτρα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, με πρωταγωνίστρια την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νικηφόρο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο τραγουδιστής δεν έκανε δηλώσεις στις κάμερες, παρόλο που κάλεσε τα κανάλια στο γνωστό νυχτερινό κέντρο που θα εμφανίζεται.

«Πάμε καλά; Πάρτε μου τηλέφωνο τώρα τον Νικηφόρο να βγει στον αέρα. Μας κάλεσε για την έναρξη και δε μίλησε; Ο Νικηφόρος; Ο Αργυρός μιλάει… Για να είμαστε δίκαιοι δεν του έκαναν κάποια ερώτηση περίεργη. Πάρτε μου τον Νικηφόρο τώρα. Από την άλλη, επειδή ξέρω τον Νικηφόρο ότι είναι καλό παιδί, δεν τον ρωτήσαμε και κάτι. Είχε πει από την αρχή ότι δε θα μιλήσει;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου η οποία παραξενεύτηκε με την στάση του.

Η Καινούργιου κάλεσε τον Νικηφόρο και της το έκλεισε

Η παρουσιάστρια θέλοντας να μάθει τι ακριβώς συνέβη τον πήρε τηλέφωνο στον αέρα της εκπομπής. Εκείνος λοιπόν αφού σήκωσε το κινητό, όταν τον ρώτησε γιατί δε μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της την καλημέρισε και της το έκλεισε. Λέτε να φταίει το γεγονός πως το Super Κατερίνα έβγαλε το ρεπορτάζ πως είναι σε σχέση με πασίγνωστη επιχειρηματία της ελληνικής showbiz;

«Δε με έχει κλείσει κανένας και με έκλεισε ο Νικηφόρος. Μου λέει “καλημέρα αγάπη μου είμαι λίγο άρρωστος” τον ρώτησα γιατί δε μας μίλησε και μου λέει, “καλημέρα αγάπη μου” και το έκλεισε. Τον Ρέμο να πάρω θα μιλήσει. Να πάρουμε τον Ρέμο; Ακούστε με λίγο γιατί εγώ τον έχω στηρίξει τον Νικηφόρο ουκ ολίγες φορές και έχω μιλήσει με τα καλύτερα. Όλα ωραία αλλά λίγο να καταλαβαίνουμε και ποιοί είμαστε. Κανονίστε να έρθει ο Νικηφόρος εδώ να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του. Πλάκα κάνω, να είναι καλά. Απλά από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή κι ο άλλος δεν έχει φτάσει» είπε αμέσως μετά το τηλεφώνημα στον Νικηφόρο η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγα λόγια για τον Νικηφόρο

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Τα παιδικά του χρόνια τα πέρασε εξίσου στην Πρέβεζα και τη Ρόδο, τις ιδιαίτερες πατρίδες του πατέρα και της μητέρας του αντιστοίχως. Από μικρός γοητευόταν από τους ήχους και τις νότες και κάπως έτσι μεγαλώνοντας αποφάσισε να κάνει μαθήματα κλασικής κιθάρας παράλληλα με θεωρητικές σπουδές dictee, solfez και αρμονία. Στα 15 του δημιούργησε το συγκρότημα “Dreamers”, με τους οποίους κέρδισε το 2ο βραβείο στο ατομικό τραγούδι και 3ο στην κατηγορία των συγκροτημάτων σε μουσικό διαγωνισμό στο πλαίσιο των Πανελληνίων μαθητικών αγώνων. Μετακομίζοντας στη Πάτρα για τις σπουδές του στο τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών, έκανε παράλληλα τις εμφανίσεις του στα μουσικά δρώμενα της πόλης.

Σόλο καριέρα

Το 2009 έλαβε μέρος στο X-Factor και τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε η πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Υποσχέσου» ήταν το πρώτο τραγούδι που ακούσαμε από το Νικηφόρο μέσα στο καλοκαίρι του 2010. «Υποσχέσου» είναι και ο τίτλος του πρώτου ολοκληρωμένου προσωπικού του άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη Heaven Music με 10 νέα τραγούδια τον Οκτώβριο του 2010. Ακολούθησαν διάφορες συνεργασίες με γνωστούς αλλά και νέους καλλιτέχνες ενώ παράλληλα συνεχίζεται η δισκογραφική του πορεία. Πιο γνωστά του τραγούδια είναι τα: Υποσχέσου, Φτάνω στο Θεό, Μην λες πως μ΄αγαπάς, Σαν τα μάτια σου κ.α