Δήμητρα Κατσαφάδου: Σε σχέση με γνωστό 31χρονο Έλληνα τραγουδιστή; Όλη η αλήθεια

Τι συμβαίνει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Την Δευτέρα 31/10 παρουσιάστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, ένα ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο ένας πασίγνωστος τραγουδιστής εντοπίστηκε σε νυχτερινό κέντρο στην Θεσσαλονίκη την ώρα που αντάλλασσε φιλιά με μία επίσης πολύ γνωστή επιχειρηματία.

Οι φήμες τότε άρχισαν να οργιάζουν και στο προσκήνιο βρέθηκαν δύο ονόματα, ύστερα από τις μαντεψιές του κοινού στο Twitter. Ο λόγος για την Δήμητρα Κατσαφάδου (δείτε εδώ τι συμβαίνει μετά την ληστεία σε κατάστημά της) και τον Νικηφόρο Βυθούλκα, οι οποίοι πράγματι βρέθηκαν στα βόρεια μαζί.

Όλη η αλήθεια για την σχέση της Δήμητρας Κατσαφάδου και του Νικηφόρου

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, δεν συμβαίνει τίποτα ερωτικά ανάμεσά τους, καθώς η σχέση τους είναι καθαρά φιλική. Μάλιστα, έχουν βρεθεί ξανά οι δυο τους στο παρελθόν και με κοινή παρέα, οπότε αυτό δεν είναι κάποιο μυστικό.

Δήμητρα Κατσαφάδου Νικηφόρος
NDP

Πριν από λίγο καιρό, μάλιστα, ο τραγουδιστής είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή

Το πρωί της Πέμπτης του Πάσχα (28/4) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Νικηφόρος στην κάμερα μιας και δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα από την προσωπική μου ζωή». Μάλιστα, σε ερώτηση αν θα έκανε τηλεόραση ξανά σε ρόλο παρουσιαστή, ο ίδιος ήταν αρνητικός καθώς όπως έχει αναφέρει και σε παλιότερε συνεντεύξεις του είναι αρκετά εξωστρεφής. Από την άλλη, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για την περιπέτεια με την συμμετοχή του στο J2US.