«Περιμένει...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

«Τις δίνω συμβουλές, τις λέω την γνώμη μου από την δική μου προσωπική εμπειρία»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Περιμένει...» - Η αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

Στις τηλεοπτικές κάμερες και τους δημοσιογράφους μίλησε δηλώσεις το βράδυ της Τρίτης 8/11 η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη και φυσικά την εγκυμοσύνη της (δείτε εδώ πόσο έχει φουσκώσει η κοιλίτσα της).

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας εξομολογήθηκε πως περιμένει πως και πως το μωράκι της.

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου για την εγκυμονούσα Μαίρη Συνατσάκη

«Η εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη είναι πολύ καλή, είναι πολύ χαρούμενη, ευτυχισμένη και περιμένει πως και πως…Τις δίνω συμβουλές, τις λέω την γνώμη μου από την δική μου προσωπική εμπειρία μετά από δύο εγκυμοσύνες. Ότι πιστεύω ότι θα της φανεί ωφέλιμο το λέω» είπε χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου.

Η αποκάλυψη της Μαίρης Συνατσάκη για τις εξετάσεις στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Όσο η κοιλίτσα της φουσκώνει και το μωρό της μεγαλώνει,, η καθημερινότητα της Μαίρης Συνατσάκη αλλάζει όλο και περισσότερο. Όπως είναι φυσικό, σε κάθε εγκυμοσύνη, η γυναίκα που κυοφορεί επισκέπτεται τον γυναικολόγο της κάθε μήνα για να κάνει υπέρηχο και οποιαδήποτε άλλη εξέταση κριθεί απαραίτητη.

Το ίδιο, λοιπόν, συμβαίνει και στην περίπτωση της δημοσιογράφου. Ωστόσο, η ίδια, όπως αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram, δεν πηγαίνει ποτέ στον γιατρό της χωρίς την "γούρικη" σαλοπέτα της. Έτσι, την Τετάρτη 26/10 που βρέθηκε ξανά στο ιατρείο την φόρεσε για άλλη μία φορά και στη συνέχεια εξήγησε σε όλους ποια ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

«Την φορούσα από την πρώτη χοριακή και μετά έπαθα αυτό που τη θεωρώ γούρι! Χαζομαρούλες αλλά με αφήνω να έχω αυτή τη μία», έγραψε χαρακτηριστικά.

Μαίρη Συνατσάκη γούρι