«Θέλεις να φαίνεσαι αντράκι...» - Συγκινήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του Πρωινού μας

Η έκπληξη που της έκαναν για τα γενέθλια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θέλεις να φαίνεσαι αντράκι...» - Συγκινήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου στον αέρα του Πρωινού μας

Λίγο πριν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος της πετάξει μια αδιανόητη ατάκα και την αφήσει άφωνη, η Έλενα Χριστοπούλου συγκινήθηκε στο πλατό του Πρωινού μας με την έκπληξη που της ετοίμασαν οι συνεργάτες της για τα γενέθλια της που είναι σήμερα Τετάρτη 9/11.

Συγκεκριμένα, της έβγαλαν στον αέρα μια πολύ εντυπωσιακή τούρτα και της ευχήθηκαν με τα πιο όμορφα λόγια, ειδικά η Φαίη Σκορδά που ην έκανε να "λυγίσει".

Οι ευχές της Σκορδά στην Χριστοπούλου

«Χρόνια πολλά σε ένα κορίτσι που μπορεί να δείχνει ότι δεν μασάει πουθενά.. αλλά πραγματικά η ψυχή της είναι η πιο ευαίσθητη που υπάρχει. Και όλο αυτό που προσπαθεί να περάσει δεν μας αγγίζει εμάς που ξέρουμε να ξεχωρίζουμε καλύτερα τους ανθρώπους. Η δοτικότητα σου και η ευαισθησία σου είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει. Καμία φορά θέλεις να φαίνεσαι πολύ αντράκι», της είπε.

Η Έλενα Χριστοπούλου με την σειρά της ευχαρίστησε την Φαίη Σκορδά συγκινημένη για τις όμορφες ευχές της, ενώ πολύ όμορφα ήταν και τα λόγια του Δημήτρη Σκαρμούτσου.

Λίγα λόγια για την Έλενα Χριστοπούλου - Η ηλικία και η ζωή

Γεννήθηκε στις 9 Νοεμβρίου 1975 και εκτός από booker μοντέλων, έχει το δικό της brand ρούχων, “Eclectic Soiree” Ήταν coach των επίδοξων μοντέλων στο «Greece’s Next Top Model 1 και 2» του STAR. Συμμετείχε και ως κριτής στο My Style Rocks το 2020

Πριν μπει η μόδα στη ζωή της, εργαζόταν 5-6 χρόνια στο γραφείο αντιδημάρχου του δήμου Αθηναίων. Στην αρχή, ως συνεργάτης του Αντιδημάρχου Ζάχου Χατζηφωτίου και κατόπιν του Αντιδημάρχου Νίκου Απέργη Δέχτηκε πολλές πιέσεις να μην αφήσει τη θέση της στο Δημόσιο, πήγε στο πρακτορείο μοντέλων «Ace», της Χριστίνας Φουσιάνη, με πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στο Δήμο, αλλά κατάλαβε ότι αυτό θέλει να κάνει Όταν έφτιαξε το δικό της γραφείο μοντέλων την ακολούθησαν πολλά μοντέλα.