«Μην δεις εκπομπή, σε έχουμε...» - Η Κατερίνα Καινούργιου ξανά κάλεσε τον Νικηφόρο! Ο επικός διάλογός τους

«Συγγνώμη μου μιλάς;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μην δεις εκπομπή, σε έχουμε...» - Η Κατερίνα Καινούργιου ξανά κάλεσε τον Νικηφόρο! Ο επικός διάλογός τους

Τον Νικηφόρο κάλεσε το πρωί της Πέμπτης 9/11 η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της για να τον ρωτήσει τι συνέβη χθες το βράδυ και αρνήθηκε να μιλήσει στις κάμερες παρόλο που εκείνος τις κάλεσε.

Ωστόσο, όχι απλά δεν απάντησε στο τηλεφώνημα αλλά μάλιστα της το έκλεισε, κάτι που ενόχλησε αρκετά την παρουσιάστρια, μιας και πολλές φορές εκείνος έχει παραχωρήσει δηλώσεις στις κάμερες της εκπομπής της.

Λίγο αργότερα, η ίδια πήρε τηλέφωνο και πάλι τον τραγουδιστή και κατέληξαν ότι είναι απλώς μια παρεξήγηση και η μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να του πει να μην... δει την σημερινή εκπομπή μιας και τον σχολίασαν αρνητικά.

Το τηλεφώνημα της Κατερίνας Καινούργιου στον Νικηφόρο

«Συγγνώμη μου μιλάς; Γιατί πότε δεν σου μίλησα λέει ο γλυκούλης. Αααα δεν μου έκλεισες το τηλέφωνο πριν! Αγάπη μου συγγνώμη σου ζητάω, σε βρίζαμε σε όλη την εκπομπή. Νομίζαμε ότι μας έκλεισε το τηλέφωνο. Μην δεις εκπομπή σε έχουμε καταθάψει. Το παίρνουμε όλο πίσω. Μόνο Νικηφόρο παίξτε…φιλακι αγάπη μου» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τι ακριβώς είπε η παρουσιάστρια για τον τραγουδιστή όταν της το έκλεισε

«Δε με έχει κλείσει κανένας και με έκλεισε ο Νικηφόρος. Μου λέει “καλημέρα αγάπη μου είμαι λίγο άρρωστος” τον ρώτησα γιατί δε μας μίλησε και μου λέει, “καλημέρα αγάπη μου” και το έκλεισε. Τον Ρέμο να πάρω θα μιλήσει. Να πάρουμε τον Ρέμο; Ακούστε με λίγο γιατί εγώ τον έχω στηρίξει τον Νικηφόρο ουκ ολίγες φορές και έχω μιλήσει με τα καλύτερα. Όλα ωραία αλλά λίγο να καταλαβαίνουμε και ποιοί είμαστε. Κανονίστε να έρθει ο Νικηφόρος εδώ να ζητήσει συγγνώμη αλλιώς δε θα ξαναπαίξει ούτε πλάνο του. Πλάκα κάνω, να είναι καλά. Απλά από συμπεριφορές ανθρώπων καταλαβαίνεις κάποια πράγματα. Αναρωτιέσαι γιατί ο άλλος είναι στην κορυφή κι ο άλλος δεν έχει φτάσει» είπε αμέσως μετά το τηλεφώνημα στον Νικηφόρο η Κατερίνα Καινούργιου.