''Το χειμώνα ετοιμάζω ένα....'' - Ο Νικηφόρος Βυθούλκας αποκαλύπτει το νέο του επαγγελματικό βήμα

Όσα δήλωσε για τα επαγγελματικά του σχέδια στην «Super Κατερίνα»

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
''Το χειμώνα ετοιμάζω ένα....'' - Ο Νικηφόρος Βυθούλκας αποκαλύπτει το νέο του επαγγελματικό βήμα

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης 1/6 ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος Βυθούλκας αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων το επαγγελματικό του παρόν και μέλλον. Μίλησε με μεγάλη θερμότητα για το νέο του τραγούδι «Ζω ή έχω πεθάνει», σε μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη, στίχους Αγγελικής Μακρυνιώτη και σκηνοθεσία Σέρι Φράνσις.

«Ελπίζω ο κόσμος να το αγαπήσει και να το ταυτίσει με δικές του στιγμές, αυτές στις οποίες αναφερεται και το τραγούδι».

Τι δήλωσε για τα επαγγελματικά του σχέδια

Στην προηγούμενή του συνέντευξη είχε μιλήσει και για το το γάμο των Νάργες-Σαντικάι με τους οποίους διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις, ωστόσο αυτή τη φορά περιορίστηκε στα επαγγεματικά του.

Ο γνωστός τραγουδιστής τραγουδάει αυτόν τον καιρό στο Voe στην παραλιακή και δήλωσε χαρούμενος για το γεγονός ότι είναι sold out κάθε Παρασκευή. Επίσης στα πλαίσια της περιοδείας του ετοιμάζεται να επισκεπτεί την Χαλκιδική και το Markiz που έχει χωρητικότητα 2.000-3.000 και θα είναι μεγάλο στίχοιμα να γεμίσει.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν από χειμώνα προγραμματίζει κάτι εκτός τραγουδιού απάντησε:

«Δύσκολα θα έκανα κάτι εκτός τραγουδιού, ωστόσο από χειμώνα συζητάω για ένα πρότζεκτ που έει να κάνει με τη μουσική».

Τέλος για τα social media δήλωσε:

«Φυσικά και λαμβάνω πολλά μηνύματα αγάπης από άντρες και γυναίκες στο Instagram και είναι συγκινητικό. Προσπαθώ όσο μπορώ να απαντάω ωστόσο λόγω χρόνου δεν είναι πάντα εύκολο».

Αποκαλύπτει αν είναι ερωτευμένος - «Είχα ανάγκη το...»

Το πρωί της Πέμπτης του Πάσχα (28/4) μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που παραχώρησε ο Νικηφόρος στην κάμερα μιας και δεν δίστασε να αποκαλύψει λεπτομέρειες για την προσωπική του ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είχα ανάγκη αυτό το διάλειμμα από την προσωπική μου ζωή». Μάλιστα, σε ερώτηση αν θα έκανε τηλεόραση ξανά σε ρόλο παρουσιαστή, ο ίδιος ήταν αρνητικός καθώς όπως έχει αναφέρει και σε παλιότερε συνεντεύξεις του είναι αρκετά εξωστρεφής. Από την άλλη, πριν από λίγο καιρό είχε αναφερθεί και για την περιπέτεια με την συμμετοχή του στο J2US.