Νικηφόρος: « Όταν θα γίνει...» - Οι δηλώσεις για τον επικείμενο γάμο των Νάργες - Σαντικάι

Όσα είπε on camera για το ζευγάρι

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Νικηφόρος: « Όταν θα γίνει...» - Οι δηλώσεις για τον επικείμενο γάμο των Νάργες - Σαντικάι

Ο γνωστός τραγουδιστής Νικηφόρος, που κάνει πολλή επιτυχία με τα τραγούδια του, πρόσφατα τελείωσε τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε και η Ιωάννα Τούνη στην λαμπερή πρεμιέρα του (δείτε εδώ φωτογραφίες) και πλέον επιστρέφει στην Αθήνα. Ο ίδιος είναι πολύ καλός φίλος με το ζευγάρι Νάργες - Σαντικάι.

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας 16/5 τον βρήκε η κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και η δημοσιογράφος τον ρώτησε για το ζευγάρι, οι οποίοι θα γίνουν γονείς σε λίγους μήνες. Ο ίδιος απέφυγε να κάνει πολλές δηλώσεις. Είπε μόνο πως γάμος και βάφτιση θα τελεστούν την ίδια μέρα. Υπενθυμίζουμε πως έχει ανακοινωθεί πως το ζευγάρι πρόκειται να προχωρήσει σε σύμφωνο συμβίωσης, όπως αποκαλύφθηκε στην εκπομπή του Happy day στις 9/5.

Οι δηλώσεις του Νικηφόρου για Νάργες - Σαντικάι

«Έχει πλάκα για μένα που ο φίλος μου θα γίνει πατέρας αν και μικρός. Όταν θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει και η βάφτιση» είπε ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού αν δεν το ανακοινώσει πρώτα το ζευγάρι.

νικηφορος

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λαόυρας Νάργες

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή Πρωινό, ο Χρήστος Σαντικάι επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργες κάνοντας τις πρώτες φειδωλές δηλώσεις του για το γεγονός, που σας είχαμε αποκαλύψει πρώτοι εδώ στο youweekly.gr εδώ και καιρό!

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και ανέφερε: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία… Το νερό μπήκε στο αυλάκι… Είμαι ευτυχισμένος»!

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι λεπτό το θέμα και δεν θα απαντήσω… Να πάνε όλα καλά! Όλα θα πάνε καλά! Ο Χρήστος μπορεί να ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, όμως το πλατύ χαμόγελό του μαρτυρούσε πόσο ευτυχισμένος είναι με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, όταν ρωτήθηκε μάλιστα , αν ο λόγος που η Λάουρα δεν πηγαίνει στο ραδιοφωνικό σταθμό είναι η εγκυμοσύνη, εκείνος έγινε Λούης!