Κάνουν σύμφωνο συμβίωσης - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Happy Day

Πολύ ευτυχισμένες στιγμές για το ζευγάρι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κάνουν σύμφωνο συμβίωσης - Ανακοινώθηκε στον αέρα του Happy Day

Μία πολύ ευχάριστη ανακοίνωση θέλησε να κάνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας (9/5) στον αέρα της εκπομπής Happy Day. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες πρόκειται να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης

Το ευτυχισμένο ζευγάρι έκανε πριν μερικές μέρες την επίσημη ανακοίνωση για το πρώτο παιδάκι που περιμένουν (δείτε εδώ την τρυφερή ανάρτησή τους), αν και το Youweekly.gr σας είχε ενημερώσει για την ευχάριστη είδηση μέρες πριν με αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Μάλιστα στη φωτογραφία που δημοσίευσαν για να επιβεβαιώσουν ότι θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά, φαίνεται και το μονόπετρο που έχει δώσει ο μουσικός στην αγαπημένη του (δείτε το εδώ).

Κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους Λάουρα Νάργες και Χρήστος Σαντικάι σύμφωνα με τo Happy Day

«Να σας δώσω μια πληροφορία αποκλειστική. Σε έναν μήνα υπογράφουν σύμφωνο συμβίωσης και κάνουν ένα πολύ μεγάλο πάρτι για να το γιορτάσουν», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής της.

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Σαντικάι για την εγκυμοσύνη της Λάουρα Νάργες

Το πρωί της Πέμπτης 5/5 στην εκπομπή Πρωινό, ο Χρήστος Σαντικάι επιτέλους επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, Λάουρας Νάργιες κάνοντας τις πρώτες φειδωλές δηλώσεις του για το γεγονός.

Ο τραγουδιστής μίλησε στον Γρηγόρη Μπάκα και ανέφερε: «Μπήκαμε στην τελική ευθεία… Το νερό μπήκε στο αυλάκι… Είμαι ευτυχισμένος»!

Συνέχισε λέγοντας: «Είναι λεπτό το θέμα και δεν θα απαντήσω… Να πάνε όλα καλά! Όλα θα πάνε καλά! Ο Χρήστος μπορεί να ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του, όμως το πλατύ χαμόγελό του μαρτυρούσε πόσο ευτυχισμένος είναι με την εγκυμοσύνη της αγαπημένης του, όταν ρωτήθηκε μάλιστα , αν ο λόγος που η Λάουρα δεν πηγαίνει στο ραδιοφωνικό σταθμό είναι η εγκυμοσύνη, εκείνος έγινε Λούης!