«Οι κριτές δεν με καθοδήγησαν και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Σαρρή μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

Ποια ήταν η αντίδρασή της στον έντονο καβγά Καγιά – Καράβα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Οι κριτές δεν με καθοδήγησαν και...» - Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Σαρρή μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

Μια ακόμη αποχώρηση είδαμε στο χθεσινοβραδινό 8/11 επεισόδιο του GNTM 5, με τη κοπέλα που έφυγε από την βίλα να ήταν τελικά η Δέσποινα Σαρρή, μιας και έφερε στο πλατό την χειρότερη λήψη.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης 9/11 το επίδοξο νεαρό μοντέλο βρέθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star και μίλησε για την αποχώρησή της, αλλά και για τον καβγά του Γιώργου Καράβα με τη Βίκυ Καγιά.

Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Σαρρή μετά την αποχώρησή της από το GNTM 5

«Το περίμενα από τη στιγμή που είδα την φωτογραφία μου, ήμουν σίγουρη. Είχα τις ευκαιρίες μου άρα πόσες ακόμη να μου έδιναν; Πιστεύω ότι στην αποχώρησή μου έπαιξε μεγάλο ρόλο και το γεγονός ότι οι κριτές δεν με καθοδήγησαν, λάθη συμβαίνουν αλλά όπως και να έχει δεν έχω στεναχωρηθεί γιατί νιώθω ότι όλο αυτό έκανε τον κύκλο του».

Για τον έντονο καβγά ανάμεσα στη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα: «Εγώ πιστεύω ότι ήταν κάτι ενδιάμεσο γιατί ναι μεν είχε η Βίκυ δίκιο ότι έπρεπε να βγάλουμε κάτι μοντελικό αλλά και ο Γιώργος είχε δίκιο γιατί έπρεπε να βγάλουμε κάτι ρεαλιστικό».

Λίγα λόγια για το νεαρό μοντέλο

Η 20χρονη Δέσποινα έρχεται από την Πετρούπολη, όπου ζει με τους γονείς και τον αδελφό της. Εργάζεται σαν σερβιτόρα σε καφέ-μπαρ της περιοχής ενώ παράλληλα σπουδάζει ναυτιλιακά. Η πρώτη της επαφή με το μόντελινγκ είναι το GNTM, μιας και το μόνο που έχει κάνει είναι μία ερασιτεχνική φωτογράφιση για ρούχα φίλης της. Δηλώνει πολύ ανυπόμονη, οξύθυμη και τέρας λογικής. Αυτό που πιστεύει ότι την κάνει να ξεχωρίζει δεν είναι τα πράσινα μάτια της αλλά η… τρέλα της.

MOTTO: Δεν παίζει άγχος