GNTM 5 highlights 8/11: Αποχώρησε ξαφνικά ο Γιώργος Καράβας! Αυτό το μοντέλο έφυγε λίγο αργότερα

Όσα είδαμε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 5 highlights 8/11: Αποχώρησε ξαφνικά ο Γιώργος Καράβας! Αυτό το μοντέλο έφυγε λίγο αργότερα

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό 8/11 επεισόδιο του GNTM 5 με την φωτογράφιση σε γήπεδο ποδοσφαίρου. Το twitter μεταξύ άλλων τους "δίκασε" λόγω των όσων έβλεπαν. Πάμε να δούμε όλα τα highlights.

Τα disadvantage που μοίρασε η Γρηγοριάνα

Σε γήπεδο ποδοσφαίρου ήταν η φωτογράφιση του GNTM 5, κάτι που ενθουσίασε αρκετά τα επίδοξα μοντέλα, τα οποία συγκεκριμένα βρέθηκαν στο γήπεδο του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Τάσο Σοφρωνίου και τον Γιώργο Καράβα να εξηγούν τι πρέπει να κάνουν.

Η Γρηγοριάνα ήταν η παίκτρια που είχε κερδίσει την καλύτερη φωτογραφία στο τελευταίο πλατό (δείτε εδώ όμως ποια αποχώρησε) για αυτό και μοίρασε τα disadvantage, κατά τα οποία 2 διαγωνιζόμενες θα είχαν μόνο τρεις ευκαιρίες και όχι πέντε όπως οι υπόλοιπες για να χαρίσουν το καλύτερο «κλικ» στον φωτογράφο.

Αυτές λοιπόν ήταν η Μικαέλα και η Ειρήνη, οι οποίες ωστόσο δεν πτοήθηκαν και τόνισαν μάλιστα πως θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Έντονη διαφωνία ανάμεσα σε Καγιά και Καράβα – Αποχώρησε από το πλατό

Ο Γιώργος Καράβας έκανε πολύ θετικά σχόλια στην Κάτια ωστόσο η Βίκυ Καγιά βρήκε το πρόσωπό της παραμορφωμένο, τόνισε πως θα ήθελε να κοιτάζει τον φακό και τότε ακολουθήσε ο εξής διάλογος.

Γιώργος Καραβάς: Νομίζω πως θα χανόταν το κομμάτι του ρεαλισμού.

Βίκυ Καγιά: Δεν θα χανόταν τίποτα Γιώργο μου.

Γιώργος Καραβάς: Θα χανόταν Βίκυ, γιατί αν κυνηγήσεις τη μπάλα, θα πρέπει να κοιτάξεις την μπάλα.

Βίκυ Καγιά: Δεν χρειάζεται να κοιτάξεις την μπάλα Γιώργο μου. Κάνουμε modelling. Δεν κυνηγάμε την μπάλα, να δούμε που πάει και να πάμε και εμείς. Βλέπουμε τον φακό γιατί κάνουμε φωτογράφιση. Ο Γιώργος μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Δεν αγοράζω φωτογραφία σε ένα κόνσεπτ που πουλάει μια κοπέλα που παίζει ποδόσφαιρο και να μην κοιτάει το φακό. Δεν την αγοράζω! Προσπαθείς να επιβληθείς με το ζόρι Γιώργο. Η γνώμη σου και η γνώμη μου. Τι να κάνουμε; Τώρα διαφωνούμε.

Την στιγμή εκείνη λοιπόν, ο Γιώργος Καράβας αποχώρησε από το πλατό.

Η παίκτρια που απουσίαζε λόγω προβλήματος υγείας

Ο λόγος για τη Μαρίτα, η οποία είχε κάποιο θέμα υγείας και έμεινε στο σπίτι για να αναρρώσει.

«Γεια σας κορίτσια μου. Η Μαρίτα δεν είναι καλά σήμερα και είναι στο σπίτι και ξεκουράζεται γιατί έχει κάποια θεματάκια υγείας, τα οποία θα τα φροντίσουμε και θα είναι πάλι μαζί μας και υγιής», ανακοίνωσε η Βίκυ Καγιά.

Αυτό το μοντέλο αποχώρησε

Ο λόγος για την Δέσποινα Σαρρή, η οποία είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάλιτι μόδας.