«Κοτζάμ άντρας...» - Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο και τα γενέθλιά του

Σε λίγες μέρες κλείνει τα 20!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κοτζάμ άντρας...» - Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο και τα γενέθλιά του

Την γιορτή του είχε χθες 8/11 ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος, ο οποίος μέχρι και σήμερα δέχεται καταιγισμό από ευχές και συγκεκριμένα από την σημερινή καλεσμένη της παρουσιάστριας, η οποία ήταν η Νάνσυ Παραδεισανού.

Η αναφορά της Ελένης Μενεγάκη στην ηλικία του Άγγελου Λάτσιου

Η ίδια, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την Ελένη, έσπευσε να της πει: «Να χαίρεσαι και τον μικρό σου…», με την παρουσιάστρια να της απαντά: «όχι και μικρός κοτζάμ άντρας, Είναι είκοσι χρονών πια».

Να σημειώσουμε πως ο γιος της σε λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 30 Νοεμβρίου γίνεται 20 χρονών (δείτε εδώ και τις ευχές της συντρόφου του, Γαίας Μερκούρη).

Οι ευχές της Ελένης Μενεγάκη στον γιο της στο πλατό της εκπομπής της στο MEGA

Τη γιορτή του είχε χθες 8/11 ο Άγγελος Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη του ευχήθηκε μέσα από την εκπομπή της στο MEGA. Η παρουσιάστρια μπορεί να κρατάει την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά συχνά στο πλατό μιλάει για την οικογένεια της, μέχρι και για τον πρώην σύζυγό της - δείτε εδώ.

Σήμερα λοιπόν, ευχήθηκε στο μοναχογιό της με τα πιο όμορφα και γλυκά λόγια, αφού του έχει μεγάλη αδυναμία.

«Παιδί μου, η μανούλα σου εύχεται πάντα ευτυχία. Αυτό είναι προσωπικό μου μήνυμα. Πάντα ευτυχία και τα χαμόγελα, όπως σου πάνε», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον σεφ της να της εύχεται για τον γιο της και εκείνη να απαντά: «Να τον χαίρομαι, τον μονάκριβο, τον μοναχογιό μου. Να τον χαίρομαι λοιπόν».