«Με τον Κυριάκο είμαστε μαζί...» - Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Σκούρα

«Εγώ έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Με τον Κυριάκο είμαστε μαζί...» - Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έκανε το επόμενο βήμα στην σχέση της με τον Σκούρα

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής Πρωινό μας την Τετάρτη 9/11 και μίλησε "ανοιχτά" για την προσωπική της ζωή, καθώς μίλησε για τον γάμο της και την νέα της σχέση, ενώ πριν από λίγο διάστημα βγήκε στο φως της δημοσιότητας μία ακόμη σχέση της με πασίγνωστο τραγουδιστή.

Η ηθοποιός αποκάλυψε, λοιπόν, πως εδώ και λίγα χρόνια σύντροφός της είναι ο Κυριάκος Σκούρας και δεν δίστασε να αποκαλύψει πως έχουν προχωρήσει στο επόμενο στάδιο, διότι πλέον μένουν μαζί.

Οι δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παλαιολόγου για τον νέο σύντροφό της

«Έχω πέσει πολλές φορές στο πάτωμα για σχέσεις μου, είναι δεδομένο αυτό. Τους χωρισμούς μου τους αντιμετώπιζα με ωριμότητα. Προσπαθούσα να κρατάω μια όμορφη σχέση και όσο μπορώ το έχω κρατήσει», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, εξομολογήθηκε: «Με τον Κυριάκο είμαστε μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Συγκατοικούμε σχεδόν από την αρχή της σχέσης. Είμαστε εξαιρετικά μαζί».

«Μπορώ πολύ εύκολα να είμαι και μόνη μου, δεν με ενοχλεί καθόλου αυτό. Υπάρχουν περίοδοι στη ζωή μου που έχω μείνει μόνη μου. Τα πάω πολύ καλά με τον εαυτό μου. Αν προκύψει μια ωραία σχέση, σαφώς και θα θέλω να είμαι σε μια ωραία σχέση. Δεν έχω απομυθοποιήσει τον γάμο ίσως γιατί ο γάμος τον γονιών μου ήταν τόσο επιτυχημένος και δεν θέλω να το χαλάσω στο μυαλό μου. Εγώ έχω κάνει δύο αποτυχημένους γάμους, αλλά δεν τον έχω απομυθοποιήσει», κατέληξε.

Το υπέρογκο ποσό που έπαιρνε στη Λάμψη

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη το πρωί της Τρίτης 25/10 η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε και στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, σειρά από την οποία έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, με αφορμή τα όσα είπε η Κάτια Δανδουλάκη για τον Χρίστο Πολίτη.

«Εγώ θα σου πω τη δική μου άποψη. Ήμουν πρωτοεμφανιζόμενη και έπαιρνα λεφτά –για την περίοδο εκείνη- συγκλονιστικά. Για τα δεδομένα; Πρωτοεμφανιζόμενη; Τι να σου πω τώρα… Έπαιρνα 600.000 δραχμές τον μήνα. Ήταν πάρα πολλά λεφτά για πρωτοεμφανιζόμενη.

Όλα αυτά που λέει ο Χρίστος Πολίτης είναι δική του οπτική σε αυτό που ζούσε. Δεν βίωσα το ίδιο πράγμα. Εγώ βίωσα μία εξαιρετική συνθήκη από όλες τις απόψεις. Δεν κατάλαβα η Κάτια Δανδουλάκη να χαίρει προνομιακής μεταχείρισης. Δεν είχα και πολλές σκηνές μαζί τους», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.