"Τα έχασε" η Ελένη Μενεγάκη - Το σχόλιο του Χρήστου Λούλη που τάραξε την παρουσιάστρια

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, Ελένη, ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11 ο Χρήστος Λούλης (δείτε εδώ με ποια ηθοποιό είναι σε σχέση), ο οποίος προχώρησε σε μεγάλες αποκαλύψεις για την ζωή, αλλά και για την καριέρα του.

Ωστόσο, πριν προχωρήσει σε αυτές, έκανε ένα σχόλιο στην παρουσιάστρια, με το που την είδε, το οποίο την ξάφνιασε.

Η ατάκα του Χρήστου Λούλη στην Ελένη Μενεγάκη

«Θα φας τίποτα ποτέ εσύ; Τι θα γίνει; Έχεις μείνει μισή!», είπε χαρακτηριστικά και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά του απάντησε: «Εγώ τρώω. Μου αρέσει το φαγάκι! Όταν με βλέπετε λίγο πιο καλοφτιαγμένη στο σώμα είναι όχι γιατί έχω χτυπηθεί στις γυμναστικές, αλλά γιατί με έχουν φάει τα άγχη μου. Όταν τα άγχη μου περνάνε, ζουμπουρλεύω λίγο με ευγένεια…».

Σε ποια σειρά θα εισβάλει ο ηθοποιός

Στη συνέχεια, ο ίδιος αναφέρθηκε στον νέο του ρόλο σε μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές της σεζόν, το Maestro.

«Θα βρεθώ για ένα επεισόδιο στο Maestro και ο ρόλος μου θα είναι από το ευρύτερο περιβάλλον του Ορέστη, σαν φίλος της γυναίκας του και τώρα κάνω σπόιλερ. Θα μας δείξει δηλαδή το συγκεκριμένο επεισόδιο πως στο παρελθόν είχε κάποια γυναίκα. Μέχρι τώρα δεν το ξέραμε αυτό και ελπίζω, Χριστόφορε, να με συγχωρέσεις», εξήγησε.

Και επισήμανε: «Είμαι φίλος της γυναίκας του, κάποια στιγμή δουλεύω μαζί του σε μια πολύ σκληρή και τεχνοκρατική δουλειά. Πολύ κυνική δουλειά στην οποία εγώ είμαι πολύ πετυχημένος, σκληρός, τεχνοκράτης και επίσης πολύ κυνικός. Κάτι στο οποίο, ακριβώς επειδή ήταν τόσο χάλια το περιβάλλον και εκείνος όντας μουσικός, αποφάσισε να φύγει από εκεί και να πάει σε ένα νησί που δεν τον ξέρει κανείς και δεν ξέρει κανέναν για να ξεκινήσει κάτι καινούργιο. Εγώ ήμουν το παράδειγμα το οποίο θέλησε να αποφύγει».