Ιωάννα Τούνη: Ποιο είναι το επόμενο βήμα μετά την γέννα - Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram

Τι ετοιμάζει;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ιωάννα Τούνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Μπορεί η Ιωάννα Τούνη να μπήκε σε mood Χριστουγέννων (δείτε εδώ το δέντρο που στόλισε με τον καλό της), ωστόσο ποτέ δεν βγαίνει από το mood της δουλειάς, καθώς όπως έχει εξηγήσει και η ίδια, λατρεύει αυτό που κάνει και πάντα προσπαθεί να είναι όλα σωστά.

Την Τετάρτη 9/11, μάλιστα, προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία μιλούσε στο κοινό της για το τι σκοπεύει να κάνει σχετικά με την βιοτεχνία της και τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν την εργασία της αφού γεννήσει.

Ποιο είναι το επόμενο βήμα της Ιωάννας Τούνη μετά την γέννα

«Πέρα από την πλάκα, πόσες φορές σκέφτομαι ουφ γιατί τεράστιο κομμάτι της δουλειάς μου γίνεται online με google meets, emails, calls, πληρωμές, τιμολόγια, κλπ… οπότε θα μπορώ με λίγη προσπάθεια παραπάνω να συνδυάσω μωρό και δουλειά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ιωάννα Τούνη εγκυμοσύνη
Instagram / Ιωάννα Τούνη

Τι συνέβη μετά την έξοδό της στα μπουζούκια

Το βράδυ του Σαββάτου 5/11, η Ιωάννα Τούνη αποφάσισε να βγει στα μπουζούκια μετά από πολύ καιρό, παρά τις δυσκολίες που συνεχίζει να αντιμετωπίζει στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, και, φυσικά, δεν έλειψαν τα story και οι φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στα βίντεο που απεικονιζόταν η ίδια δίπλα στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, φαινόταν πως έπινε κάποιου είδους ποτό, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, λόγω της κύησης της. Πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να την "κράζουν", ενώ ορισμένοι έφτασαν στο σημείο να ρωτούν μέχρι και την Σούλα Γκλάμουρους για το τι έπινε.

Η ίδια, λοιπόν, αποφάσισε να απαντήσει σε όλους μέσα από το προφίλ της και να δώσει κάποιες εξηγήσεις, όμως, εν τέλει ξέσπασε, καθώς θεωρεί απαράδεκτο που όλοι ασχολούνται μαζί της και προσπαθούν να βρουν κάτι για να την "ρίξουν".

«Έχω αυτό το ερώτημα/κράξιμο… Παιδιά, οι έγκυες κοπελίτσες και γυναίκες μπορούμε να έχουμε ζωή και να βγαίνουμε και να κάνουμε πράγματα. Αν θέλουμε και νιώθουμε ότι μπορούμε και γουστάρουμε να το κάνουμε.

Πήγα για ένα ποτό στα μπουζούκια. Θα μπορούσα να πιώ ένα ελαφρύ ποτό ή δύο ποτήρια κρασί όπως μου έχει πει η γυναικολόγος μου, αλλά εχθές ήπια έναν χυμό. Είστε καλυμμένοι ή χρειάζεστε λίγο ξύλο για να στρώσετε γιατί δεν είναι καλά ο κόσμος!», είπε χαρακτηριστικά.