Ήρθαν τα Χριστούγεννα για Τούνη & Αλεξάνδρου: Πώς στόλισαν το σπίτι τους στον Διόνυσο εν αναμονή του γιου τους

Δείτε βίντεο!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Ήρθαν τα Χριστούγεννα για Τούνη & Αλεξάνδρου: Πώς στόλισαν το σπίτι τους στον Διόνυσο εν αναμονή του γιου τους

Μπορεί τα προηγούμενα Χριστούγεννα να είχαν στολίσει τρία διαφορετικά δέντρα (δείτε εδώ φωτογραφίες) αλλά φέτος "έπαιξαν"... λιτά και απέριττα! Όπως ενημέρωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από το προφίλ του στο instagram, η Ιωάννα θέλησε φέτος να στολίσει πιο μίνιμαλ και πήγαν και πήραν ένα νέο δέντρο, χιονισμένο (που είναι μάλιστα και της μόδας).

Οι αποχρώσεις που επικράτησαν ήταν λευκές και γκρι, ενώ αντίστοιχος στολισμός έγινε και στο τζάκι του σπιτιού στον Διόνυσο. Και οι δυο μοιράστηκαν κάποια στιγμιότυπα μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία μπορείτε να δείτε και παρακάτω:

Οι αναρτήσεις Τούνη & Αλεξάνδρου

Έκαναν την σοφίτα στον Διόνυσο παιδικό δωμάτιο

Μπορεί η Ιωάννα, όπως έχει δηλώσει η ίδια στο παρελθόν, να ήθελε ιδανικά όλα να γίνουν με την "σωστή" σειρά: Δηλαδή πρώτα συγκατοίκηση, μετά γάμος και μετά το παιδάκι αλλά η ζωή της τα έφερε αλλιώς. Ωστόσο, γάμος θα γίνει! Πριν από λίγες ημέρες το ζευγάρι πήγε για μια μίνι εξόρμηση στη Βενετία και το μοντέλο της έκανε πρόταση γάμου (δείτε εδώ το δαχτυλίδι που της έδωσε). Με την επιστροφή τους στα πάτρια εδάφη ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το καλωσόρισμα του μωρού.

Συγκεκριμένα, μπορεί το ζευγάρι να διατηρεί δύο σπίτια καθώς η ζωή τους χωρίζεται σε Θεσσαλονίκη - Αθήνα, αλλά μέχρι στιγμής έχουμε δει να φτιάχνεται ένα παιδικό δωμάτιο, στο σπίτι που έχουν οι δυο τους στον Διόνυσο (δείτε εδώ πόσο κοστίζει).

Το ζευγάρι, λοιπόν, επισκέφτηκε πριν από μερικές ημέρες ένα χρωματοπωλείο προκειμένου να επιλέξουν χρώματα και υλικά για το δωμάτιο του μικρού. Μάλιστα η επιχειρηματίας μοιράστηκε με τους followers της το δίλημμα που έχει. Δηλαδή, αν θα πρέπει να επιχειρήσουν να βάψουν μόνοι τους το βρεφικό δωμάτιο ή αν θα πρέπει να το αναθέσουν σε έναν επαγγελματία.

Λίγο αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράστηκε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook όπου μας έδειξε ότι τελικά πήραν την απόφαση να το βάψουν μόνοι τους. Μάλιστα, από το βίντεο μπορεί να διακρίνει κανείς πως το παιδικό δωμάτιο πριν γίνει παιδικό "άνηκε" στην Ιωάννα καθώς παλιότερα η ίδια είχε δηλώσει πως ο Δημήτρης δεν χωράει στην σοφίτα, άρα την πήρε εκείνη για να την κάνει κάτι σαν ντουλάπα.

Με το καλό!