Ήταν παντρεμένη με γνωστό αθλητή και έχουν μαζί ένα παιδί - Ο σύζυγος της Αναστασίας Περράκη πριν τον Χρήστο Μπίρμπα

Το γνωρίζατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP
NDP

Ο νέος coach του GNTM 5, Χρήστος Μπίρμπας, έχει προκαλέσει ένα χάος στον γυναικείο πληθυσμό που παρακολουθεί φανατικά τον διαγωνισμό μόδας, καθώς πρόκειται για έναν εμφανίσιμο νέο, ο οποίος έχει αφήσει ιστορία στον χώρο του μόντελινγκ.

Όσο, όμως, κι αν οι γυναίκες εντός και εκτός παιχνιδιού τον "γλυκοκοιτάνε", εκείνος φαίνεται πως έχει μάτια μόνο για μία κοπέλα. Ο λόγος για την Αναστασία Περράκη, η οποία είναι επίσης μοντέλο. Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας τους (δείτε εδώ πόσα χρόνια τον περνάει), έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες τους και ζουν τον απόλυτο έρωτα για πάνω από εφτά χρόνια.

Ποιος είναι ο πρώην σύζυγος της Αναστασίας Περράκη

Εκείνη, ωστόσο, έχει παρελθόν με έναν πασίγνωστο αθλητή από τον χώρο του Ταεκβοντό. Πιο συγκεκριμένα, ήταν παντρεμένη από το 2010 έως το 2013 με τον Μιχάλη Μουρούτσο και μαζί απέκτησαν και ένα παιδί, την Έλενα, η οποία γεννήθηκε το 2009, ένα χρόνο πριν ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ο έρωτάς τους δεν κράτησε πολύ και έτσι αποφάσισαν πως ήταν καλύτερο για όλους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, εστιάζοντας πάντα και στις ανάγκες της κόρης τους.

Αναστασία Περράκη Μιχάλης Μουρούτσος

Ποιος είναι ο Μιχάλης Μουρούτσος

Ο Μιχάλης Μουρούτσος γεννήθηκε στις 29 Φεβρουαρίου 1980 στην περιοχή Λαγκάδια της Αρκαδίας και είναι Έλληνας αθλητής του Ταεκβοντό, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, που αναδείχθηκε Ολυμπιονίκης κατακτώντας χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 58 κιλών το 2000 και επίσης το 2004 στην Αθήνα, όπου κατέλαβε την 5η θέση.

Έγινε, μάλιστα, ο πρώτος αθλητής - χρονολογικά, καθώς η κατηγορία του διεξήχθη πρώτη στο Σίδνεϊ - που κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο στο άθλημα αυτό στην Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων. Κατάφερε να γίνει χρυσός ολυμπιονίκης με τη βοήθεια του προπονητή του Θοδωρή Κανελλόπουλου, που του πρόσφερε τις απαραίτητες γνώσεις και τον εκπαίδευσε.

Ξεκίνησε να ασχολείται με το άθλημα το 1987. Ομάδα του είναι ο Α.Σ. Δάφνης. Έχει βαθμό αξιωματικού της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών. Το όνομά του έχει δοθεί τιμητικά στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Δάφνης. Από το Σεπτέμβριο του 2013 είναι επικεφαλής του τμήματος ταεκβοντό του Ολυμπιακού.