Στο νοσοκομείο ο γιος του Πάνου Καλίδη και της Λεάννας Μάρκογλου - Τι συνέβη

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το πρωί της Τετάρτης 9/11 ο Πάνος Καλίδης έδωσε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα και φαινόταν απολύτως ήρεμος όσο εξηγούσε γιατί δεν παντρεύεται την καλή του, Λεάννα Μάρκογλου, ωστόσο έχει δημιουργηθεί μεγάλη ανησυχία εξαιτίας του γιου τα το τελευταίο 24ωρο.

Το παιδί τους "παλεύει" με μία γρίπη, η οποία τον οδήγησε στο νοσοκομείο, όπως αποκάλυψε η σύζυγος του τραγουδιστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προσπαθώντας παράλληλα να ευχαριστεί το κοινό της για το ενδιαφέρον που δείχνει για την υγεία του μικρού.

Τι συμβαίνει με την υγεία του γιου του Πάνου Καλίδη και της Λεάννας Μάρκογλου

«Eυχαριστώ πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Δεν είναι κάτι τρομερά ανησυχητικό. Είναι μια γρίπη που ταλαιπωρεί αυτές τις ημέρες όλα τα παιδάκια πιστεύω. Θα νοσηλευτούμε μια – δυο μέρες. Είναι καλά ο μικρός. Ευχαριστώ για τα μηνύματα σας», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα του μικρού αγοριού στο προφίλ της.

Για πόσο καιρό είχε χωρίσει το ζευγάρι

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε η Λεάννα Μάρκογλου, την οποία είδαμε πρόσφατα σε κοινή έξοδό της με τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος ήταν και το θέμα της συζήτησης. Το ζευγάρι είναι μαζί πολλά χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, όμως η σχέση τους δεν ήταν πάντα ρόδινη και, όπως αποκάλυψε η ίδια, έχουν φτάσει και να χωρίσουν παίρνοντας αποστάσεις για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

Δίπλα της ήταν, φυσικά, και ο σύντροφός της, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε μετά το Survivor σχετικά με την ανδρική του φύση που επηρέασε την σχέση τους, όμως, το βασικό ζήτημα αφορά το διάστημα που έχουν παραμείνει αμίλητοι μετά από κάποιον τσακωμό τους.

Ο Πάνος Καλίδης, αρχικά, μίλησε για δύο με τρεις μέρες, ωστόσο η Λεάννα τον διέψευσε και ανέφερε πως έχει περασει και μία βδομάδα κατά την οποία δεν είχαν επικοινωνία και, μάλιστα, για να μην αντικρίζει ο ένας τον άλλο, είχαν χωριστεί στους ορόφους του σπιτιού: «είχαμε χωριστεί και στο σπίτι», είπε χαρακτηριστικά η σύντροφος του τραγουδιστή.