«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος, έκανα εξωσωματική όμως...» - Πασίγνωστη ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγηση της

«Έλεγαν ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε γιατί δεν ήθελα να του χαρίσω ένα παιδί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Προσπαθούσα να μείνω έγκυος, έκανα εξωσωματική όμως...» - Πασίγνωστη ηθοποιός συγκλονίζει με την εξομολόγηση της

Πολλά έχουν ραφτεί σε sites και περιοδικά για την προσωπική της ζωή, όμως όπως έχει πει η ίδια, ποτέ δεν έχει κρύψει τίποτα. Σε συνέντευξη λοιπόν που παραχώρησε, "έσπασε" τη σιωπή της για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε όταν όλοι έλεγαν πως δεν θέλει να κάνει παιδιά.

Δεν ήταν λίγοι εκείνοι μάλιστα, που έγραψαν πως ο λόγος που χώρισε από το σύζυγό της ήταν γιατί εκείνος ήθελε παιδιά, όμως εκείνη όχι με αποτέλεσμα να την παρατήσει.

Στην συνέντευξη της λοιπόν στο Allure μίλησε ανοιχτά για τις εξωσωματικές και όχι μόνο που έκανε για να καταφέρει να αποκτήσει παιδί.

Να σημειωθεί πως αρκετές μαμάδες της ελληνικής showbiz έχουν μιλήσει για τις εξωσωματικές τους, μάλιστα, με αυτό τον τρόπο απέκτησε δίδυμα αγαπημένο ζευγάρι.

Αυτή η ηθοποιός έκανε εξωσωματικές για να αποκτήσει παιδιά

jennifer aniston εξωσωματικές
Instagram/jenniferaniston

Ο λόγος για την Jennifer Aniston, η οποία δεν μάσησε τα λόγια της και τα είπε όπως έχουν χωρίς να κρύψει τίποτα.

«Νιώθω καλύτερα σήμερα σε σχέση με το πώς ήμουν στα 20, στα 30, ακόμα και στα 40 μου. Σκέφτομαι και τώρα πως κάποια στιγμή θα είμαι 65 και θα σκέφτομαι πως στα 53 μου έδειχνα απίθανη. Στο τέλος των 30 και σρα 40 πέρασα πολύ δύσκολα, και αν δεν ζούσα όλο αυτό, δεν θα ήμουν ποτέ αυτό που ήμουν προορισμένη να γίνω σήμερα. Γι΄αυτό και τρέφω μεγάλη ευγνωμοσύνη σε όλα αυτά τα σκατένια πράγματα που μου έτυχαν, αλλιώς θα ήμουν μια γυναίκα φοβισμένη, νευρική, αβέβαιη για το ποια είμαι. Και ξέρεις κάτι δεν με νοιάζει τίποτα πια».

«Ξέρεις προσπαθούσα να μείνω έγκυος, ήταν δοκιμασία για μένα, αυτός ο δρόμος του να αποκτήσω μωρό. Κανείς δεν το ξέρει, χρόνια και χρόνια εικασιών, ήταν πολύ δύσκολο, έκανα εξωσωματική, έπινα κινέζικο τσάι, ονόμασε κάτι και θα το έχω κάνει. Τα έπαιξα όλα για όλα και θα έδινα τα πάντα για να μου έχει πει κάποιος να καταψύξω τα ωάριά μου. Ποτέ δεν το σκέφτεσαι, οπότε να μαι εδώ, αυτό το πλοίο έχει σαλπάρει», εξομολογήθηκε.

«Υπήρξε μια μυθολογία πως ήμουν εγωίστρια. Πως με ένοιαζε μόνο η καριέρα μου και ο θεός μάλλον δεν επιτρέπει σε μια γυναίκα να είναι επιτυχημένη και να έχει παιδί. Και ότι αυτός ήταν ο λόγος που ο άντρας μου με άφησε και γι’ αυτό χωρίσαμε και τέλειωσε ο γάμος μας, γιατί εγώ δεν ήθελα να του χαρίσω ένα παιδί. Όλα ψέματα και δεν έχω να κρύψω τίποτα αυτή τη στιγμή, ήμουν εξοργισμένη και έγραψα στην Huff το 2016 γιατί δεν είμαι υπεράνθρωπος και όλο αυτό με πλήγωνε», είπε και έκλεισε πολλά στόματα.