Αποχώρησε από το "Γειά σου" της Μαρίας Μπακοδήμου και αποκάλυψε: «Από ότι κατάλαβα ήταν όλοι...»

«Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά γινόταν στην υλοποίηση»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποχώρησε από το

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show, βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης 9/11 πρώην συνεργάτιδα της Μαρίας Μπακοδήμου. Αποχώρησε από την εκπομπή του ΣΚΑΙ, "Γειά σου" πριν μερικές εβδομάδες και μίλησε για τα όσα έζησε πίσω από τις κάμερες (δείτε πως τα πάει η εκπομπή σε τηλεθέαση).

Ο λόγος για την Νεφέλη Μεγκ, η οποία έκανε τα γκάλοπ στους δρόμους της Αθήνας και στη συνέχεια έβγαινε στον αέρα μεταφέροντας όλο το κλίμα.

Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή Γειά σου της Μπακοδήμου

«Δεν είχα καϊλα να είμαι στο πάνελ, εγώ πήγα να κάνω τα γκάλοπ. Τα τηλεοπτικά τερτίπια δεν τα έχω μάθει και λειτουργεί λίγο περίεργα το σύστημα. Η τηλεόραση κι ότι έχει να κάνει με το θέαμα μου αρέσει. Διαφορετικά τα συζητούσαμε και διαφορετικά γινόταν στην υλοποίηση. Από ότι κατάλαβα ήταν όλοι σε μια νεφέλη, σε ένα σύννεφο. Δεν ήθελα να είμαι στο πάνελ. ‘Εφυγα κι ήταν φοβερά φιλικοί όλοι. Όλοι ήταν υπέροχοι» ανέφερε η Νεφέλη Μεγκ.

Αυτός είναι ο νέος συνεργάτης της Μπακοδήμου στην εκπομπή του ΣΚΑΙ

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό γινε μια νέα προσθήκη στην δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και αυτή αφορά τον Ισίδωρο Φυκάρη, ο οποίος αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 όπου και ήταν ρεπόρτερ και έκανε την μεταγραφή του στον ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος μάλιστα έκανε γνωστά τα ευχάριστα μέσα από μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μαζί με την παρουσιάστρια.

«2012. Αρχή, αγωνία, ενθουσιασμός. Για όσα ανοίγονται μπροστά σου. Για όσα θες να φτάσεις.

2022. Αρχή, αγωνία, ενθουσιασμός. Για όσα κατάφερες. Για όσα ανοίγονται μπροστά σου.

Δέκα χρόνια. Τα συναισθήματα, τα ίδια. Το ίδιο και οι άνθρωποι.

Γιατί, η λαχτάρα μπορεί να μεγαλώνει. Αλλά αυτοί, μένουν εκεί, για σένα. Να τους ξαναβρείς και να τα πείτε απ' την αρχή.

"Γεια σου", Μαρία. Πιάνω το χέρι σου, και πάμε. Από την αρχή. Με τη Χριστιάνα στο τιμόνι και τον Μικέ να τριγυρνάει. Ξεκινάμε;», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του.

undefined