Σε σκάφος μεσοπέλαγα - Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μελίνας Νικολαΐδη με τον 34χρονο σύντροφό της

Με τα μαγιό τους πιο ερωτευμένοι από ποτέ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Είναι ερωτευμένη κι από ότι φαίνεται δεν το κρύβει καθόλου, αφού αφήνει το ένα σχόλιο λατρείας μετά το άλλο κάτω από τις φωτογραφίες του αγαπημένου της, Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη (δείτε εδώ τι του γράφει). Η Μελίνα Νικολαΐδη, όπως και η μαμά της Δέσποινας Βανδή, αυτή την περίοδο φαίνεται πως βιώνει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της αφού και σπουδάζει στο Λονδίνο και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια ενός 34χρονου βολεϊμπολίστα - personal trainer - επιχειρηματία.

Ο έρωτάς τους παρά το γεγονός πως μετρά ήδη κάτι μήνες και μάλιστα ο Αλέξανδρος έχει γνωρίσει και την... πεθερά του (δείτε εδώ φωτογραφία) τώρα ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Μελίνας & του Αλέξανδρου

Μια κοινή φωτογραφία του ζευγαριού είδαμε στον λογαριασμό του Ανδρέα Γεωργίου στο Instagram, από καλοκαιρινές διακοπές στην Κίμωλο με μεγάλη παρέα. Η Μελίνα Νικολαΐδη διακρίνεται στην δεύτερη σειρά από δεξιά (πίσω από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη) και ο Αλέξανδρος από αριστερά, μία σειρά πριν το τέλος.

Μελίνα Νικολαΐδη σχέση

Η πρώτη ανάρτηση της Μελίνας με τον Αλέξανδρο

Η ίδια, βέβαια, το Σάββατο 5/11 δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία του από τον αγώνα που πραγματοποιήθηκε εκείνο το βράδυ και του έκανε μία μικρή αφιέρωση. Δεν μπορεί να κρυφτεί πια, ωστόσο της αξίζει να το ζήσει!

«Ο λίμπερο της καρδιάς μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην φωτογραφία και ο καλός της την αναδημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Μελίνα Νικολαϊδη σύντροφος