Survivor All Star: «Φοβάται Πιλίδη, Κατσούλη και εμένα» - Τα νέα "καρφιά" του Κώστα Παπαδόπουλου στον Γιώργο Αγγελόπουλο

«Υπάρχουν πάρα πολλοί δυνατοί παίκτες, τους οποίους δεν μπορεί να αντιμετωπίσει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor All Star: «Φοβάται Πιλίδη, Κατσούλη και εμένα» - Τα νέα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας, παραχώρησε ο Κώστας Παπαδόπουλος και για ακόμη μια φορά πέταξε τα "καρφιά" του στον Γιώργο Αγγελόπουλο μετά την κόντρα που είχε ο Ντάνος με τον Σάκη Κατσούλη, κάτι που σχολίασαν όλες οι εκπομπές.

Αφορμή των δηλώσεων του στάθηκε το Survivor All Star που σύντομα έρχεται στον ΣΚΑΙ, αφού όπως είπε ο ζαχαροπλάστης θέλει πολύ να ταξιδέψει για ακόμη μια φορά στον Άγιο Δομίνικο.

Οι δηλώσεις του Παπαδόπουλου για Αγγελόπουλο και Survivor All Star

«Γυμνάζομαι πάρα πολύ ενόψει του Survivor All Star. Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Ελλάδα που να μην θέλει να βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο. Νομίζω ότι δεν θα λείπει ο Ντάνος, θα είναι παρών, αλλά δεν θα είναι στο παρκούρ. Ο Ντάνος φοβάται τον Πιλίδη, τον Σάκη Κατσούλη, τον Κώστα Παπαδόπουλο και πάρα πολλούς. Υπάρχουν πάρα πολλοί δυνατοί παίκτες, τους οποίους δεν μπορεί να αντιμετωπίσει. Καλύτερα ο Γιώργος Αγγελόπουλος να ανταγωνίζεται τον Λιανό», είπε αρχικά ο Κώστας Παπαδόπουλος.

Και συνέχισε: «Παίζει μεγάλο ρόλο το οικονομικό, αλλά εγώ και τσάμπα θα πήγαινα στο All Star, είναι σαν να λέμε Ολυμπιάδα 2004. Εκνευριζόμουν που ο Τριαντάφυλλος έπαιρνε 6.000 ευρώ και δεν έκανε απολύτως τίποτα. Τώρα θα παίρνουμε τα ίδια και δεν με νοιάζει. Δεν σε βλέπω καν Τριαντάφυλλε».

H ατάκα περί "λούτσου" λίγες ημέρες πριν

«Μα δεν καταλαβαίνει κι ο ίδιος ότι ο κόσμος θέλει να τον δει στο Survivor; Αλλά αυτός δεν θέλει να πάει, γιατί θα είναι εκεί ο Σάκης Κατσούλης, ο Άρης Σοϊλέδης. Είναι πολύ δυνατοί παίκτες. Άντε να μπορέσει να τους ανταγωνιστεί ο Ντάνος. Θα του είναι πολύ δύσκολο κι αν αρχίσει να χάνει, φαντάσου από καπετάνιος να φανείς... λούτσος», συμπλήρωσε και πρόσθεσε: «Μπορεί πχ να συγκριθεί ο Πηλίδης με τον Ντάνο; Είναι ο πιο δυνατός».

Όσον αφορά στον Σάκη Κατσούλη και την «κόντρα» του με τον Γιώργο Αγγελόπουλο είχε πει. «Κανονικά, θα έπρεπε να τον γνωρίζει ο Ντάνος τον Σάκη, αλλά είναι λογικό αφού δεν θέλει να πάει και να αγωνιστεί. Γιατί να μελετήσει τους αντιπάλους του; Δεν χρειάζεται. Έχει δηλώσει ο ίδιος πως δεν θα πάει και δεν τον ενδιαφέρει, αλλά με αυτό δείχνεις ότι δεν το έχεις παρακολουθήσει, ένα παιχνίδι, το οποίο σε έχει αναδείξει. Του χρωστάς ρε γαμ***. Να πεις δεν τον ξέρω, άρα δεν το βλέπω; Μετά το All Star, αν δεν μπει, τον ξεχνάμε», είπε κλείνοντας.