«Θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου» - Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά

Όσα είπε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν όσο ήταν στο Survivor

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου» - Οι δηλώσεις του Άρη Σοϊλέδη για την σχέση του με την Μαρία Αντωνά

Καλεσμένος στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 10/11 ο Άρης Σοϊλέδης και μεταξύ άλλων μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που άκουσε σχετικά με τη σχέση του με την Μαρία Αντωνά. Ο πρώην ποδοσφαιριστής λοιπόν, θέλησε να βάλει μια τελεία στα όσα ακούστηκαν.

Όπως είπε λοιπόν, αν κάποιος αναφερθεί ξανά στη σχέση τους, θα κινηθεί νομικά, αφού ήδη η σύντροφος και μέλλουσα σύζυγός του έχει περάσει πολύ δύσκολα.

Όσα είπε ο Σοϊλέδης σχετικά με την Αντωνά

«Πιστεύω ότι από πρώτη στιγμή που μπήκα στο παιχνίδι, έδειξα την ευαισθησία μου με την Μαρία και πόσο καλά είμαστε και ότι πάμε και για γάμο, και προσπάθησαν αθέμιτα να με χτυπήσουν εκεί γιατί είδαν πόσο ευαίσθητος είμαι στο κομμάτι της σχέσης μου. Κάθε φορά που μιλούσα για εκείνη, συγκινούμουν πάρα πολύ και θεώρησαν ότι είναι οκ να με χτυπήσουν εκεί».

«Αυτό έχει τελειώσει για εμένα, η ζωή προχωράει και πρέπει να εξελισσόμαστε σαν άνθρωποι. Για εμένα που ήμουν εκεί και ήμουν μέρος του παιχνιδιού μπορούν να λένε ό,τι θέλουνε. Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να αναφέρεται στον σύζυγό μου, δεν επιτρέπω σε κανέναν να λέει το όνομα αυτής της γυναίκας γιατί για εμένα αυτή η γυναίκα είναι το παν. Όποιος αναφερθεί ξανά σε εκείνη και πει κάτι το οποίο είναι ψέματα, θα έχει να κάνει με τον δικηγόρο μου».

«Μου μετέφεραν άλλοι πόσο δύσκολα πέρασε η Μαρία Αντωνά, όσο ήμουν στο παιχνίδι. Εκείνη κράτησε την καλύτερη στάση και έκανε αυτό που θα έκανε ο καθένας για τον άνθρωπό του και για τη σχέση του», είπε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η επίθεση που δέχτηκε η Αντωνά από τον Εμμανουήλ

Μια κόντρα με έντονα σχόλια και χαρακτηρισμούς είχε ανοίξει ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και στην Μαρία Αντωνά. Όλα ξεκίνησαν από μια επίμαχη συνέντευξη, που είχε δώσει ο make up artist με τη ραδιοφωνική παραγωγό να γίνεται δημόσια έξαλλη.

Έχοντας πολύ καλή σχέση με τα social media λοιπόν, έκανε ένα Q&A και ανάμεσα στα όσα απάντησε δε γινόταν να μην μιλήσει για την σχετική κόντρα.

«Λοιπόν τώρα αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα που είπες πραγματικά ασχολήθηκα με μία τυχάρπαστη τις τελευταίες μέρες αλλά είμαι ένας τύπος που όταν με προσβάλεις, όταν μου επιτίθεσαι και προσπαθείς μέσα από εμένα να πάρεις δημοσιότητα, δεν θα το κλείσω θα μιλήσω.

Και για να κλείσει το θέμα θα ήθελα να σου πω ότι εγώ τόσο αγένεια από γυναίκες ή τόσο έπαρση, ηγετηλίκια, σταριλίκια από ανθρώπους που είναι πάρα πολύ ψεύτικοι δεν τους γουστάρω καθόλου και τους βάζω όλους στη θέση τους», είχε πει.