Ελένη Φουρέιρα: Η φωτογραφία με τον Μποτία στο instagram που έχει φτάσει τα 145.000 likes

Τρυφερά αγκαλιασμένοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία διαρκεί επτά χρόνια. Μια σχέση που διατηρήθηκε ακόμα και όταν το ζευγάρι την έζησε εξ αποστάσεως λόγω των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από επτά χρόνια σε κοινή παρέα σε μια βραδινή έξοδο στο Κολωνάκι, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να τη φλερτάρει και την τραγουδίστρια να γοητεύεται από εκείνον (δείτε εδώ με ποιον είχε δεσμό πριν από αυτόν).

Παρά τις πρώτες κοινές φωτογραφίες τους που είχαν κυκλοφορήσει το πρώτο καλοκαίρι με τους δυο τους να απολαμβάνουν διακοπές στη Νάξο, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο ποδοσφαιριστής ουδέποτε είχαν μιλήσει ανοιχτά για τη σχέση τους παίζοντας «κρυφτούλι» με τους παπαράτσι που ξεροστάλιαζαν για μια κοινή τους φωτογραφία.

«Πάντα προσπαθούσα να διαφυλάξω την προσωπική μου ζωή. Επίσης κάθε στιγμή, κάθε χρόνος στη ζωή ενός ανθρώπου, είναι διαφορετικός από τον προηγούμενο ή τον επόμενο. Θέλω όσο μπορώ, γιατί γνωρίζω καλά πως λειτουργεί πια, να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ακόμα πιο "προσωπική". Είμαι καλά και περνώ πολύ ωραία τον λιγοστό χρόνο που δεν δουλεύω», δήλωνε τότε η Ελένη Φουρέιρα.

Ένα χρόνο μετά είχαν κυκλοφορήσει φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να έχει χωρίσει αλλά και τότε κανείς από τους δυο δεν έκανε σχετικές δηλώσεις ενώ η κίνησή τους να διαψεύσουν τις φήμες ήρθε λίγους μήνες αργότερα όταν αποφάσισαν να συγκατοικήσουν.

Το 2018 και μετά από ένα χρόνο σχέσης το ζευγάρι ζούσε τον έρωτά του με μια βαλίτσα στο χέρι λόγω των υποχρεώσεων του ποδοσφαιριστή με τις φήμες πάλι να κάνουν λόγο για χωρισμό.

Η σχέση τους ωστόσο άντεξε με την Ελένη μάλιστα να δηλώνει: «Αυτά που γράφονται για τον χωρισμό μου με τον Μποτία, είναι ψέματα». Το 2020 είχαν κυκλοφορήσει οι πρώτες κοινές τους φωτογραφίες να τρώνε σε εστιατόριο (δείτε τις εδώ).

Το 2021 η ίδια η τραγουδίστρια ανέβασε την πρώτη της κοινή φωτογραφία με τον ποδοσφαιριστή στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Μια φωτογραφία που έχει μείνει αξέχαστη στους διαδικτυακούς φίλους και fans της και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει 145.000 likes και άπειρα σχόλια.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα

Και φτάνουμε στο σήμερα που έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες πως η Ελένη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, φήμες οι οποίες ξεκίνησαν μετά την ακύρωση του summer tour της αλλά και από αυτές τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν.