«Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες» - Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Μακάρι να βρω κάποιον»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν τα φτιάχνω με παντρεμένους και υπερήλικες» - Αποκαλυπτική η Κατερίνα Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Το σημερινό 10/11 κουίζ της Super Κατερίνα σχολίασε η παρουσιάστρια με την Έλενα Πολυκάρπου και αυτό αφορούσε μια πρώην παίκτρια του Survivor, η οποία σύμφωνα με την εκπομπή υπήρξε τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση που διαλύθηκε πριν από τον γάμο.

«Εγώ αλήθεια σας λέω. Αν θέλετε να βάλετε ένα κουίζ για μένα, βάλτε το. Δεν έχω πρόβλημα. Βάλτε το, δεν έχω!» είπε μάλιστα κάποια στιγμή Κατερίνα Καινούργιου που ντύθηκε σήμερα στα μαύρα με την Έλενα Πολυκάρπου να απαντά: «Φεύγω πάνω και πάω να ετοιμάσω κουίζ. Σε πέντε λεπτά κατεβαίνω κάτω».

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Τότε, η παρουσιάστρια πρόσθεσε: «Δεν έχω τίποτα επιλήψιμο στη ζωή μου. Ελεύθερη είμαι, ό,τι θέλω μπορώ να κάνω. Με παντρεμένους δεν τα φτιάχνω, με υπερήλικες δεν τα φτιάχνω. Λέω ότι δεν έχω κάτι επιλήψιμο στη ζωή μου για να φοβάμαι. Μία χαρά είμαι. Μακάρι να βρω κάποιον».

Η απάντηση της στο ενδεχόμενο της εγκυμοσύνης

Στην προσωπική της ζωή αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της 31/10 της εκπομπής (στην οποία είδαμε και μια απουσία), με αφορμή μερικές ερωτήσεις των συνεργατών της.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια κάποια στιγμή άρχισε να ζεσταίνεται με την ομάδα της να της αφιερώνει το τραγούδι «Έχω κάψες…» αλλά και με την Χρύσλα Γεωργακοπούλου να την ρωτάει αν... είναι έγκυος.

Η παρουσιάστρια φυσικά απάντησε αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όχι παιδί μου, τι έγκυος; Δεν είμαι έγκυος… Από τον κρίνο; Κάποια άλλη έγκυο έχουμε;».

Λίγο αργότερα, με αφορμή ένα βίντεο με την φουσκωμένη κοιλίτσα της Ιωάννας Τούνη, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε: «Μακάρι να με αξιώσει και μένα ο Θεός να κάνω παιδάκι. Με πήρε χθες η γιαγιά μου και μου είπε να πάμε σε θαυματουργό μοναστήρι γιατί λέει στη δουλειά μου πάνε καλά τα πράγματα αλλά στα προσωπικά μου υπάρχουν κάποια θέματα. Να προχωρήσω γιατί κοντεύω τα 40, άρχισε κάτι τέτοια».