Κατερίνα Καινούργιου: Μαυροφορεμένη στη σημερινή 10/11 εκπομπή, Super Κατερίνα

Έμειναν με το στόμα ανοιχτό οι συνάδελφοί της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Μαυροφορεμένη στη σημερινή 10/11 εκπομπή, Super Κατερίνα

Είναι μια από τις πιο καλοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz. Έχοντας το δικό της γούστα, η Κατερίνα Καινούργιου καθημερινά εντυπωσιάζει το τηλεοπτικό κοινό και τους φανατικούς της followers στα social media με τις στιλιστικές της επιλογές. Το πρωί της Πέμπτης 10/11 άφησε τους πάντες άφωνους, από συνεργάτες μέχρι τηλεθεατές, με την εμφάνισή της στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μαύρο σέξι φόρεμα, με μαύρο οπάκ καλσόν, μαύρα πέδιλα και αποκαλυπτικό σκίσιμο στη πλάτη. Μα τι κορμί κι αυτό! (δείτε εδώ την διατροφή της) Όπως ήταν φυσικό η εμφάνιση αυτή εκτός του ότι άφησε με το στόμα ανοιχτό τους συνεργάτες της, στάθηκε αφορμή και για… μαύρο χιούμορ.

Η παρουσιάστρια βέβαια στήριξε την επιλογή της λέγοντας πως: «Έχει ενδιαφέρον και το μαύρο καμιά φορά το πρωί. Ο Θέμης ρωτάει «ποιον κλαίμε» και τέτοια. Άσε μας ρε Θέμη, που έχεις και άποψη για τα ρούχα;», είπε η ίδια.

Πώς ντύνεται η Κατερίνα Καινούργιου στην καθημερινότητά της

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr συνάντησε την Κατερίνα Καινούργιου στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη, 21/09/2022. Ακόμη και όταν δεν πρόκειται για την εμφάνιση της στο πλατό της εκπομπής της, το look της είναι πάντα προσεγμένο και στιλάτο. Πάμε να δούμε τι φόρεσε.

Επέλεξε ένα μακρύ καρό φόρεμα, στις αποχρώσεις του γαλάζιου και του λευκού, με κοντό μανίκι. Της ταιριάζει γάντι και το συνδύασε με ψάθινη shopper τσάντα και ψάθινες πλατφόρμες με διαφάνεια.

Κατερίνα Καινούργιου

Όπως πάντα σου έχω βρει δύο παρόμοια κομμάτια για να αντιγράψεις το look της, στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για αυτά που θα δεις παρακάτω. Το φόρεμα είναι τιρκουάζ με μαύρο, με κουμπιά και γιακά και κοστίζει 79,99 € (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες). Τέλος, η ψάθινη τσάντα που σου προτείνω, βρίσκεται στα 39,99€ (πάτα εδώ για περισσότερες πληροφορίες).

Marks & Spencer φόρεμα