«Τώρα που περνάνε τα χρόνια...» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη σε συνεργάτη της για την εμφάνισή του

Ο επικός διάλογός τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Τώρα που περνάνε τα χρόνια...» - Η ατάκα της Ελένης Μενεγάκη σε συνεργάτη της για την εμφάνισή του

Μια αλλαγή στην εμφάνιση του συνεργάτη της, Γιώργου Παπακώστα παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή 10/11 της εκπομπή και δεν δίστασε μάλιστα να του την πει.

Η αλλαγή που παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη πάνω στον σεφ Γιώργο Παπακώστα

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, λίγο πριν φτιάξει μία ιταλική μηλόπιτα, είπε στον σεφ: «Έχεις αδυνατίσει λίγο, γιατί; Τι κάνεις βρε» με εκείνον να απαντά: «ούτε καν! Έχω παχύνει και είμαι στα χειρότερά μου…» και αμέσως έδειξε το κόλπο που κάνει προκειμένου να... κρύβει την κοιλιά του, το οποίο είναι να μην γυρνά ποτέ στα πλάγια.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη του απάντησε: «Όχι παιδάκι μου, είσαι ωραίος. Και τώρα που περνάνε τα χρόνια και σοβαρεύεις, είσαι και ωραίος και σοβαρός μαζί… Γιατί πρώτα ήσουν πολύ έξαλλο νιάτο» με τον σεφ να απαντά «Μου λείπε λίγο αυτό», ενώ τα κιλά της παρουσιάστριας της τα σχολίασε με την σειρά του ο χθεσινός της καλεσμένος.

Η περιπέτεια που πέρασε πρόσφατα ο σεφ

Με ''στραβοτιμονιές'' ξεκίνησε η εκπομπή της Μενεγάκη, «Ελένη», στις 5/9, αφού όπως έγινε γνωστό ο σεφ Γιώργος Παπακώστας, τράκαρε με αγριογούρουνο και ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του. Λίγες ώρες μετά έκανε κάποιες δηλώσεις στην «Super Κατερίνα», όπου περιέγραψε με λεπτομέρειες το συγκλονιστικό ατύχημα που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να του έχει στοιχίσει την ζωή.

Ο σεφ σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είχα πάει για μια βάπτιση στη Βυτίνη και φεύγοντας για Αθήνα το βράδυ, στον επαρχιακό δρόμο που δεν έτρεχα κιόλας, ήρθαμε μούρη με μούρη με το αγριογούρουνο. Εκείνη τη στιγμή να πω την αλήθεια δεν έτρεχα γιατί στο απέναντι ρεύμα κάποιος είχε κάνει προσπέραση έχοντας μπει στη δική μου λωρίδα. Οπότε έκοψα και αλήθεια το αγριογούρονο ήταν σαν να με είδε».

«Το ζωάκι, που ήταν γύρω στα 200 κιλά, πήγε ένα μέτρο πιο πέρα που το χτύπησα, έπεσε κάτω, σηκώθηκε, με κοίταξε άγρια και έφυγε τρέχοντας».

«Δόξα τον Θεό που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι μου και δεν έπεσα εγώ να σκοτωθώ! Άμα δεν γινόταν προσπέραση στην αντίθετη λωρίδα, μπορεί να έτρεχα παραπάνω και θα μπορούσα να σκοτωθώ » συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Παπακώστας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.