Πόπη Μαλλιωτάκη: «Δεν συγχώρησα τις απιστίες του Μπάμπη Λαζαρίδη! Του μιλούσα, επειδή...»

Ποιες είναι οι σχέσεις της σήμερα με την Αγγελική Ηλιάδη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πόπη Μαλλιωτάκη: «Δεν συγχώρησα τις απιστίες του Μπάμπη Λαζαρίδη! Του μιλούσα, επειδή...»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και στην Μένια Κούκου μίλησαν το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Πόπη Μαλλιωτάκη κι ο γιος της, Βασίλης Λαζαρίδης (δείτε εδώ το νέο του επαγγελματικό βήμα), με αφορμή την πρόταση που τους έγινε από εταιρία παραγωγής να κάνουν τη ζωή τους ριάλιτι.

Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις σχέσεις της σήμερα με την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και για τον Μπάμπη Λαζαρίδη.

Οι δηλώσεις της Πόπης Μαλλιωτάκη

«Τουλάχιστον από την πλευρά μου το έχω σκεφτεί πάρα πολύ ώριμα. Έχω βάλει τους εγωισμούς στην άκρη και κοιτώ το συμφέρον του παιδιού μου. Να έχει καλές σχέσεις με τον αδερφό του» ανέφερε για την Αγγελική Ηλιάδη.

«Όταν με γνώρισε (σ.σ. ο Μπάμπης Λαζαρίδης), του είπα ότι έχω ένα παιδί από τον πρώτο μου γάμο. Αυτό το αγκάλιασε και δεν το ξεχώρισε ποτέ από τον Βασίλη. Ένας πολύ σοβαρός λόγος που ερωτεύτηκα αυτόν τον άνθρωπο, ήταν ότι αγαπούσε ό,τι ήταν δικό μου… Δεν συγχώρησα τις απιστίες του. Πάντα έψαχνα το γιατί. Εγώ ήμουν κεράκι αναμμένο απέναντί του. Οι απιστίες δεν συγχωρούνται. Του μιλούσα, επειδή είχαμε το παιδί. Αλλά δεν μέναμε και μαζί.» πρόσθεσε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Η Πόπη Μαλλιωτάκη έχει "τρελάνει" το κοινό της με τις φωτογραφίες που δημοσιεύει αυτό το διάστημα στο προφίλ της στο Instagram, καθώς ποζάρει συνεχώς φορώντας τα μικροσκοπικά της μαγιό δείχνοντας την πίσω της όψη. Προσπαθεί να διατηρεί μία ουσιαστική επαφή με τους ακόλουθούς της και έτσι αποφάσισε να πραγματοποιήσει ένα Q & A για να λύσει όλες τους τις απορίες.

Μπορεί να κρατά τα προσωπικά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να αποφεύγει να απαντά γι' αυτά, όμως αποφάσισε να κάνει μία εξαίρεση αυτή τη φορά και ύστερα από μία ερώτηση που δέχθηκε εξήγησε πως δεν βρίσκεται σε σχέση αυτή την περίοδο και δεν έχει βρεθεί ακόμα κάποιος που θα την κάνει να ερωτευτεί.

«Όχι δεν είμαι ερωτευμένη. Το μαγικό κλικ δεν έχει γίνει ακόμα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πόπη Μαλλιωτάκη