Ξετρελάθηκε η Ελένη Μενεγάκη με το μήνυμα στο κινητό του Σάββα Πούμπουρα - Το έδειξε αμέσως στην κάμερα

«Δώσε πόνο, δώσε πόνο»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ξετρελάθηκε η Ελένη Μενεγάκη με το μήνυμα στο κινητό του Σάββα Πούμπουρα - Το έδειξε αμέσως στην κάμερα

Ένα επικό μήνυμα από τη σύζυγό του δέχθηκε ο Σάββας Πούμπουρας στον αέρα της εκπομπής «Ελένη» το μεσημέρι της Πέμπτης 10/11. Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη τον ρώτησε γιατί κοιτάει συνέχεια το κινητό του.

Το μήνυμα που ξετρέλανε την Ελένη Μενεγάκη

Ο συνεργάτης της λοιπόν απάντησε: «Μου έστειλε μήνυμα η γυναίκα μου “απόψε για Maestro θέλω αυτή τη μηλόπιτα και από κάτω έστειλε και μία σαγιονάρα”».

Η παρουσιάστρια τότε δεν άντεξε και σηκώθηκε αμέσως από τη θέση της γέλωτας και πήρε το κινητό στο χέρι της και έδειξε το μήνυμα στην κάμερα.

«Είσαι θεά! Δώσε πόνο, δώσε πόνο. Αφού χαίρεται», είπε η Ελένη Μενεγάκη απευθυνόμενη στην σύζυγο του Σάββα Πούμπουρα, Αρετή Θεοχαρίδη, ενώ αμέσως μετά ένας επικός εξίσου διάλογος ακολούθησε και με τον σεφ της εκπομπής.

Πριν μερικές μέρες ο Σάββας Πούμπουρας απολογήθηκε στην Ελένη Μενεγάκη για την on air γκάφα

Το μεσημέρι της Πέμπτης (27/10) ξεκίνησε μια ακόμη εκπομπή της "Ελένης" όπου δεν δίστασαν να σχολιάσουν την επική γκάφα που σημειώθηκε στις (26/10) καθώς ο Σάββας Πούμπουρας δεν γνώριζε ότι ο Γιώργος Παπαδάκης παραμένει κανονικά στην τηλεόραση και στην πρωινή του εκπομπή, «Καλημέρα Ελλάδα».

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε χαρακτηριστικά: «Με αυτό που είπες χθες, πρέπει να σε διάβασα παντού, είναι η βιασύνη που λέμε καμιά φορά». Έτσι, ο Σάββας Πούμπουρας απάντησε: «Θέλω να πω ότι εγώ ενημερώνομαι για τα δρόμενα από αυτή εδώ την εκπομπή, από τα θέματα που έχουμε στη σκαλέτα.

Τότε λοιπόν που συζητούσαμε τι θα γίνει και αν φύγει ο Γιώργος Παπαδάκης, ποιος θα πάρει τη θέση του, θυμάμαι που είχε πει ο ίδιος ότι θα πάει πίσω από τις κάμερες για να βρεθούν άλλοι μπροστά. Μπερδεύτηκα και εγώ», είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Τότε η Ελένη Μενεγάκη αντέδρασε και είπε: «Δεν είπε ότι θα το κάνει τώρα αλλά όταν το κάνει. Είχες μείνει εκεί. Δεν πειράζει μωρέ αυτά τα αυθόρμητά σου είναι το κάτι άλλο».