«Εμείς δεν έχουμε ειδοποιηθεί... » - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη για την Ζέτα Δούκα

Τι είπε για την δικαστική τους διαμάχη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Εμείς δεν έχουμε ειδοποιηθεί... » - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη για την Ζέτα Δούκα

Στην εκπομπή t-live μίλησε το απόγευμα της Πέμπτης 10/11 ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος, αναφορικά με την δικαστική διαμάχη του πελάτη του με τη Ζέτα Δούκα, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις και την παρουσία τους σήμερα στο Πταισματοδικείο.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Γιώργου Κιμούλη

«Πρέπει να αποσαφηνίσουμε για άλλη μία φορά πως η κυρία Ζέτα Δούκα και οι μάρτυρές της, η παρέα της που βγήκε τότε στην τηλεόραση και είπε αυτά που είπε, προσήλθαν σήμερα στον Πταισματοδίκη για τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, για να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις, δηλαδή για να απολογηθούν για όσα τους καταγγείλαμε εμείς αρμοδίως και για όσα είπαν ύστερα από 13 χρόνια στην τηλεόραση.

Συνεπώς σήμερα ήταν εκεί για τους γνωστούς λόγους, ύστερα από τις εγκλείσεις που κάναμε εμείς για ψευδή κατάθεση κάποιων μαρτύρων κάποιου από όλους που είχε προτείνει και για την ψευδή πιστοποίηση κάποιων γιατρών. Αυτός είναι ο λόγος που πήγαν σήμερα για να απολογηθούν για τα αδικήματα που υπέπεσαν, κατά τη δική μας άποψη.

Εμείς δεν έχουμε ειδοποιηθεί για μήνυση της κας Ζέτα Δούκα εναντίον μας» τόνισε ο κ. Καπερνάρος.

Οι πρώτες δηλώσεις της Ζέτας Δούκα για τον Κιμούλη έξω από το δικαστήριο σήμερα 10/11

Συνεχίζεται αυτή την στιγμή η δίκη ανάμεσα στην Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη και η ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στις κάμερες σχετικά με την υπόθεση.

«Όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Όπως με βλέπετε είμαι πολύ ανεβασμένη. Δεν υπάρχει καμία πρόθεση να τα βρούμε εξωδικαστικά. Εδώ σήμερα βρίσκονται συνάδελφοί μου, κάποιοι είναι αυτόπτες μάρτυρες κι έχουν ζήσει αυτά τα οποία καταθέτουμε και είναι και άλλοι μάρτυρες, οι οποίοι τα έχουν ακούσει από εμένα. Λέμε την αλήθεια, πρεσβεύουμε την αλήθεια και είμαστε εδώ για την στηρίξουμε και να την αποδείξουμε», είπε στις κάμερες ενώ του ευχήθηκε «καλή επιτυχία» για την επιστροφή του στο θέατρο.