Συνεχίζεται η δικαστική διαμάχη Γιώργου Κιμούλη με Ζέτας Δούκα - Οι δυο ηθοποιοί που καταθέτουν σήμερα 10/11

Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 10/11 η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Γιώργο Κιμούλη και την Ζέτα Δούκα, με δυο ηθοποιούς να καταθέτουν.

Ο λόγος για την Χριστίνα Αλεξανιάν και τον Γιώργο Ψαρρά, ωστόσο, σύμφωνα με το Happy Day η ηθοποιός η οποία θα δώσει κατάθεση ως φίλη της ηθοποιού - καθώς δεν πρωταγωνιστούσε μαζί τους στην παράσταση εκείνο το διάστημα - γιατί συνεργαζόταν με την Ζέτα Δούκα στην σειρά «Λάκης ο Γλυκούλης».

«Η κ. Αλεξανιάν είναι μια πολύ καλή φίλη της Ζέτας Δούκα. Εκείνη δεν ήταν στην παράσταση Closer το 2008 όπου πρωταγωνιστούσαν ο Γιώργος Κιμούλης και η Ζέτα Δούκα, αλλά ήταν τότε στον “Λάκη τον γλυκούλη”. Ήταν μαζί στις πρόβες όταν είχε συμβεί το περιστατικό και η Ζέτα Δούκα της είχε εξιστορήσει το περιστατικό ότι δεν περνάει καλά στην παράσταση, ότι θέλει να φύγει και ότι έχουν συμβεί κάποια πράγματα με τον Γιώργο Κιμούλη, χωρίς όμως να της έχει πει τι έχει γίνει. Ο Νίκος Ψαρράς πρωταγωνιστούσε στην παράσταση με τη Ζέτα Δούκα και τον Γιώργο Κιμούλη», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στην εκπομπή.

Να σημειώσουμε πως μετά το σάλο που ξέσπασε, ο Γιώργος Κιμούλης επιστρέφει στο θέατρο.

Όλες οι εξελίξεις για την δίκη Κιμούλη - Δούκα

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη "άδειασε" δημόσια την Ζέτα Δούκα

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε το πρωί της Πέμπτης 27/20 ο Βασίλης Καπερνάρος. Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη απάντησε μεταξύ άλλων και στις τελευταίες δηλώσεις που έκανε η Ζέτα Δούκα.

«Για μερικούς από αυτούς έχουμε καταθέσει μηνύσεις επειδή έχουμε αποδεικτικά στοιχεία ότι οι μάρτυρες αυτοί είπαν ψέματα. Μπορούν να φέρουν όσους μάρτυρες θέλουν, δεν το απαγορεύει η δικονομία. Το θέμα είναι οι μάρτυρες που φέρνουν να λένε την αλήθεια.

Σκέφτομαι ότι προς το παρόν αυτού του είδους η περηφάνια δεν έχει γίνει ποινικό αδίκημα. Όταν βγαίνεις στην τηλεόραση αντί να πας στα δικαστήρια να καταμηνύσεις κάποια αδικήματα που υποτίθεται ότι σου έκαναν και μετά από κάποια χρόνια θες να κάνεις την Ζαν Ντ’ Αρκ και κλαψουρίζεις στην τηλεόραση, αυτή η ανάλογη περηφάνια ακόμα δεν έχει ποινικοποιηθεί.

Εμείς κάναμε μια αγωγή, θα πάμε στο δικαστήριο και θα αποδείξουμε αυτά που λέμε. Πρέπει να μάθει η κυρία Δούκα και οι σύμβουλοί τους, οι οποίοι είναι δεδομένο ότι γνωρίζουν και δεν ξέρω γιατί δεν τους το λένε, ότι αυτά τα πράγματα τα λένε στο δικαστήριο. Δεν τα λένε στις τηλεοράσεις, δεν τα λένε πριν από το δικαστήριο. Γιατί αυτά που λέει τώρα είναι όπλα της, παίρνω εγώ τα όπλα της και θα είμαι προετοιμασμένος να την αντιμετωπίσω στο δικαστήριο», κατέληξε ο δικηγόρος του ηθοποιού.