«Δεν το έχει ακόμα μετά από τόσα χρόνια» - Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας "ξεφτίλισε" την Σπυροπούλου μετά την κόντρα με την Πετρογιάννη

«Δεν είναι κακό να σου δίνεται κάτι! Είναι κακό να σου δίνεται χωρίς να το αξίζεις»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες ώρες με την νέα κόντρα που ξέσπασε μέσω του Twitter μεταξύ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Φωτεινής Πετρόγιαννη (δείτε εδώ αναλυτικά τι έγινε).

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μάλιστα μέσα από βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok αποφάσισε να πάρει θέση.

Τα σχόλια του Λάμπρου Κωνσταντάρα για την κόντρα Σπυροπούλου - Πετρόγιαννη

«Η Κωνσταντίνα δεν έχει καταλάβει ακόμα μετά από τόσα χρόνια τι είναι αυτό που πραγματικά ενόχλησε τον κόσμο. Τι είναι αυτό που ενόχλησε τους γύρω συνεργάτες κλπ. Δεν είναι το πώς μπήκε στον Alpha. Δεν είναι το πώς πήρε μια εκπομπή.

Στα μίντια και σε όλες τις δουλειές έχουμε συνηθίσει πάρα πολλές φορές -και σας το λέω κι εγώ που μπήκα οικογενειακώς στη δουλειά- μπαίνουν άνθρωποι επειδή είναι φίλοι, γνωστοί, γκόμενοι, οτιδήποτε. Μπαίνουν στις δουλειές. Αν δεν αξίζεις δεν θα κάτσεις πάρα πολύ. Έναν χρόνο, δύο χρόνια το πολύ. Αλλιώς μετά το σύστημα θα σε ξεράσει, θα σε κλωτσοπετάξει.

Το θέμα είναι ότι ενόχλησε γιατί είχε πάρα πολύ άσχημη συμπεριφορά, κακή συμπεριφορά, αλαζονική συμπεριφορά, μα κυρίως δεν είχε το ταλέντο να κάνει αυτό που της έδωσαν να κάνει. Δεν μπορούσε. Δεν το έχει ακόμα μετά από τόσα χρόνια. Δεν το έχει. Είναι πάρα πολύ απλό. Αυτό ενόχλησε. Η κακή της συμπεριφορά για την οποία μιλά πάρα πολύς κόσμος.

Δεν μας ενδιαφέρει αν η κυρία Πετρογιάννη μπήκε αν επειδή ήταν φίλη της η Μαρία, ή ο Γιώργος ήταν φίλος του, ή αν είχε γκόμενα τη διευθύντρια. Ειλικρινά αν αξίζεις, εμένα και πολύ κόσμο δεν μας ενδιαφέρει πώς μπαίνει σε μια δουλειά. Αν είσαι καλός φούρναρης και σε προσέλαβε ο γείτονας τι σε ενδιαφέρει; Κάνεις καλά το ψωμί;

Τι σε νοιάζει τώρα πώς έφτασες να το κάνεις καλά; Εννοώ αν δεν έχεις κάνει κάτι ακραίο, δεν έχεις σκοτώσει κάποιον. Οπότε έτσι είναι τα μίντια και εγώ ειλικρινά την ευγνωμονώ που εξαιτίας της δεν πήγα σε μια δουλειά. Μου χάλασε μια δουλειά. Γιατί πήγα σε μια δουλειά που αποδείχτηκε πολύ καλύτερη.

Και γνώρισα ανθρώπους που τους έχω ακόμα στη ζωή μου. Την ευγνωμονώ για αυτό. Οπότε ας αναλογιστεί ποιο είναι το πρόβλημα και ας μην ψάχνει να ζητάει τα ρέστα από την οποιαδήποτε Φωτεινή το πώς μπήκε στον Alpha.

Η Φωτεινή είναι εργατική, δούλεψε, της αξίζει και έχει κρατήσει μόνη της αυτά που της δόθηκαν. Δεν είναι κακό να σου δίνεται κάτι. Είναι κακό να σου δίνεται χωρίς να το αξίζεις», είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος.

"Λύγισε" η Φωτεινή Πετρόγιαννη στο Πρωινό για τον καυγά της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το πρωί της Πέμπτης 10/11, λοιπόν, επειδή το θέμα παιζόταν σε όλες τις πρωινές εκπομπές ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να δώσει την ευκαιρία στην συνεργάτιδά του να τοποθετηθεί στον αέρα της εκπομπής Πρωινό.

«Θέλω να εστιάσω μόνο σε εμένα για να γνωρίζει ο κόσμος γι’ αυτά τα πράγματα που γράφτηκαν χθες. Έχω συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους παρουσιαστές. Ποτέ δεν χρησιμοποίησα καμία γνωριμία για να βλάψω συνάδελφό μου ή για να κάνω στην μπάντα κάποιον άλλον και να βγω εγώ μπροστά.

Όσοι έχουμε συνεργαστεί δεν έχουν να πουν ότι εγώ ποτέ έβλαψα κανέναν ή χρησιμοποίησα κάποια γνωριμία την οποία και απέκτησα πριν από 9 χρόνια. Δεν χρησιμοποίησα ποτέ κανένα για να μου κάνει κάτι παραπάνω από αυτό που αξίζω να είμαι, αν είμαι κάτι.

Είμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί διαβάζω πράγματα τα οποία δεν ισχύουν. Ήμουν πάντα η πιο χαμηλόμισθη, με το κεφάλι χαμηλά για να μην πει κανένας ότι χρησιμοποίησα οποιαδήποτε γνωριμία.

Επειδή γράφτηκε ότι «καθάριζε» για μένα ανθρώπους (σ.σ. η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά), δεν έχει γίνει ποτέ αυτό. Είναι προσβολή για μένα και είναι προσβολή γι’ αυτόν τον άνθρωπο, ο οποίος δεν θα έβλαπτε ποτέ κανέναν, είναι τόσο ξεχωριστός άνθρωπος και τόσο διαφορετικός από αυτό που μπορεί να φαντάζεται κανείς. Πάντα μου έλεγε «θα δουλεύεις με το κεφάλι κάτω και δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ τη γνωριμία μας».