«Ερχόσουν πάντα και ήσουν...» - Άφωνη η Κάτια Δανδουλάκη με την ατάκα της Ελένης Μενεγάκη

Η παρουσιάστρια αποθέωσε την καλεσμένη της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ερχόσουν πάντα και ήσουν...» - Άφωνη η Κάτια Δανδουλάκη με την ατάκα της Ελένης Μενεγάκη

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 10/11 η Κάτια Δανδουλάκη (δείτε εδώ ποιον ηθοποιό υποδέχθηκε χθες) η οποία ξαφνιάστηκε με τα όσα είπε η παρουσιάστρια προς εκείνη.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη στην Κάτια Δανδουλάκη

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη είπε μεταξύ άλλων στην ηθοποιό: «Σε ευχαριστώ γιατί παρότι ήσουν top, ερχόσουν πάντα και ήσουν ο πιο ευγενικός άνθρωπος… Ήσουν η Κάτια Δανδουλάκη με τις επιτυχίες της και μία όμορφη γυναίκα και ερχόσουν θυμάμαι στον ΑΝΤ1 τον πρώτο και δεύτερο χρόνο με τη Λάμψη σε όλα τα καλέσματα και ήσουν ο πιο εύκολος, γλυκός, ευγενικός άνθρωπος, δηλαδή σχεδόν με βοηθούσες που είχα τρακ απέναντί σου

Τα λέμε κάθε χρόνο, είναι το ραντεβού το επίσημο. Κάθε φορά που τα λέμε νομίζω ότι τα λέγαμε και πριν από έναν μήνα, δεν καταλαβαίνω ότι έχει περάσει ένας χρόνος».

«Εμείς τα λέμε από τότε που εσύ ήσουν πολύ μικρούλα», απάντησε η ηθοποιός.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη στην εκπομπή

«Όταν θυμώσω, απολύτως ήρεμη λέω πολύ ωμά πράγματα και πολύ δυσάρεστα για τον άλλον, αλλά με απόλυτη ειλικρίνεια. Έχω πει τα χειρότερα με απόλυτη ειλικρίνεια και χωρίς φωνές. Είναι πολύ κακό σαν αίσθηση, είναι ανάτριχο. Όταν θα με δεις πολύ ήρεμη και ξεστομίσω μια ωμότητα φοβερή, καταρχήν δεν την παίρνω ποτέ πίσω γιατί είμαι απολύτως σίγουρη γι’ αυτό που κάνω και ξέρω ότι αυτό είναι τελεσίδικο. Το λέω, δεν θα το πάρω πίσω ποτέ και θα υποστεί όποιος ή εγώ τις συνέπειες.

Δεν έχω πληγώσει ποτέ ηθελημένα. Σίγουρα θα υπάρχουν στιγμές που θα έχω πληγώσει χωρίς να το θέλω και σίγουρα υπάρχουν στιγμές που με έχουν πληγώσει ή ηθελημένα ή αθέλητα. Μου φαίνεται πολύ τρελό να με δουν εμένα να φωνάζω και να πουν «είναι ένας ελεεινός χαρακτήρας», όταν σε όλη μου τη ζωή λένε ότι δεν είμαι ένας ελεεινός χαρακτήρας. Πρέπει να υπάρχει και μια κρίση πάνω σε αυτό. Κρίνω ανάλογα με τον άνθρωπο που το κάνει εκείνη τη στιγμή.

Ένας φίλος μου αγαπημένος αν βγει από τα ρούχα του και αρχίσει να φωνάζει και να ωρύεται, δεν λέω «είναι ένας ελεεινός χαρακτήρας» γιατί ξέρω πολύ καλά ότι ο χαρακτήρας αυτός για να το κάνει από κάπου πιέζεται, κάτι του έχει συμβεί εκείνη τη στιγμή, δεν αντιδρώ καθόλου. Χρειάζεται και μια ευαισθησία για να καταλάβεις και μία συναισθηματική εξυπνάδα. Νομίζω ότι η συναισθηματική εξυπνάδα είναι ανώτερη από την κανονική εξυπνάδα», κατέληξε η Κάτια Δανδουλάκη.