“Για πάντα" - Φωτογραφία με το τατουάζ που έκανε ο Mente Fuerte με το πρόσωπο του Mad Clip

Ρίγη συγκίνησης με την κίνησή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
NDP Photos
NDP Photos

Πάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από την μέρα που έφυγε από την ζωή ο Maclip, με τους δικούς του ανθρώπους να μην μπορούν ακόμα να ξεπεράσουν την απώλειά του (δείτε εδώ φωτογραφίες από το μνημόσυνο).

Ένας από αυτούς ήταν και ο Mente Fuerte, με τον οποίο ήταν πολύ κοντά ο αδικοχαμένος τράπερ. Ο πρώτος, μάλιστα, θέλησε να τιμήσει τον καλό του φίλο, για αυτό και έκανε τατουάζ το πρόσωπό του στο εσωτερικό του μπράτσου του.

Αμέσως μετά, ο Mente Fuerte δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία από την ώρα που χτύπησε το τατουάζ, γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα: “Για πάντα”.

Το τατουάζ που έκανε ο Mente Fuerte με το πρόσωπο του Mad Clip

Το τατουάζ που έκανε ο Mente Fuerte με το πρόσωπο του Mad Clip
instagram / mentefuerte_official

Η τελευταία επιθυμία του Mad clip πριν φύγει από τη ζωή

O ξαφνικός θάνατος του Madclip σε τόσο μικρή ηλικία και σε μία φάση, που η καριέρα του ήταν στο πικ της θα είναι κάτι, που θα στεναχωρεί πάντα το κοινό που τον λάτρεψε αλλά και την οικογένεια του. Η είσοδος όμως της αδερφής του Άσπα στο χώρο, έχει μειώσει σε ένα σημείο τον πόνο της απουσίας του.

Η νεαρή τραγουδίστρια κάνει τα πρώτα της βήματα και την Τετάρτη 25/5 παραχώρησε μια εξομολογητική συνέντευξη στο The 2night show, μιλώντας φανερά συγκινημένη για τον αδερφό της. Στη συνέχεια μάλιστα, μιας και ήταν πολύ κοντά του, αποκάλυψε πως τελευταία του επιθυμία ήταν να μπει η αδερφή του στον χώρο του τραγουδιού, αφού την πίστευε πάρα πολύ.

«Αγαπήθηκε από τον κόσμο, ήταν ο εαυτός του και πολύ καλός σε αυτό που έκανε στο είδος του. Μου ζήτησε να δοκιμάσω ένα τραγούδι, που δεν ήταν ντουέτο κι ενθουσιάστηκε τόσο πολύ όταν με άκουσε που έγραψε και δικό του μέρος. Υπάρχει αυτό το τραγούδι. Αυτό το τραγούδι είναι πολύ σημαντικό για εμένα, οπότε θέλω να το μοιραστώ με τον κόσμο» είπε η Άσπα και συνέχισε:

Ήταν αυθεντικός κι αυτό τα λέει όλα. Δεν προσποιήθηκε ποτέ. Πήγαινα στα πρώτα του live, όταν ακόμα δεν ήταν πολύ γνωστός. Το αγαπημένο μου τραγούδι του είναι το “Μπορεί”. Για τη μητέρα μου ήταν γλυκόπικρο το συναίσθημα. Της θυμίζει τον αδερφό μου ο χώρος και είναι λίγο δύσκολο. Έβλεπε το άγχος που είχε ο αδερφός μου και αυτό την ανησυχεί».