«Είμαστε πολύ...» - Η απάντηση του Γιάννη Βασιλώττου στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Έλλη Τρίγγου

«Όταν αυτό δημοσιεύεται, μπορεί να...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Είμαστε πολύ...» - Η απάντηση του Γιάννη Βασιλώττου στις φήμες που τον ήθελαν να είναι σε σχέση με την Έλλη Τρίγγου

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Πέμπτης 10/11 ο Γιάννης Βασιλώττος, τον οποίο απολαμβάνουμε φέτος στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις φήμες που τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με τη συμπρωταγωνίστριά του στις Άγριες Μέλισσες, Έλλη Τρίγγου, κάτι που όμως δημιούργησαν προβλήματα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βασιλώττου για την Έλλη Τρίγγου

«Με την Έλλη Τρίγγου είμαστε πολύ κοντά κι αγαπημένοι. Όταν αυτό δημοσιεύεται, μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον εκάστοτε άνθρωπο που λέει ότι τα έχει με κάποιον άλλο.

Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να έχει άλλη σχέση κι αυτή η άλλη σχέση να τα πάρει στο κρανίο και να δημιουργήσει άλλο πρόβλημα. Εγώ προσωπικά δεν είχε τύχει να έχω κάποια σχέση τότε. Τώρα είμαι σε σχέση με ένα πανέμορφο κορίτσι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βασιλώττος, ο οποίος έχει αποκαλύψει και τον λόγο που δεν τον είδαμε στον πρώτο κύκλο των Άγριων Μελισσών.

Πώς προέκυψε ο ρόλος του στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Γιάννης Βασιλώττος βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Κυψέλη, το μεσημέρι της Πέμπτης 23/6, όπου παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βασιλώττος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «με πήραν οι άνθρωποι από τις Άγριες Μέλισσες την πρώτη σεζόν για έναν συγκεκριμένο ρόλο. Με φώναξαν για να δουν αν μπορώ να μιλήσω. Με κάλεσαν λοιπόν, μου έδωσαν να διαβάσω μια σκηνή για έναν ρόλο που θα έμπαινε για λίγα επεισόδια χωρίς να το ξέρω και κάνοντας τη σκηνή αναρωτήθηκαν γιατί δεν έχω ξανακάνει τηλεόραση. Είχα τελειώσει δυο χρόνια πριν την σχολή, οπότε δεν έτυχε και δεν ήξερα εάν μπορώ να το κάνω. Αν μπορούσα να ανταπεξέλθω δηλαδή σε τόσο γρήγορους ρυθμούς».

«Φεύγοντας με πήραν τηλέφωνο , την ίδια μέρα νομίζω, για να μου πουν πως ήθελαν να συνεργαστούμε. Εγώ ζήτησα να το σκεφτώ! Άλλος άνθρωπος δεν θα το σκεφτόταν καν και θα επέστρεφε να υπογράψει. Και εγώ αυτό ήθελα αλλά δεν ήξερα αν μπορώ να το κάνω».

«Από τον καιρό που είχα τελειώσει τη σχολή και μετά προσπαθούσα να φτιάξω ένα βιογραφικό. Το να μπεις και να κάνεις τηλεόραση όντας τόσο μικρός, όχι σε ηλικία αλλά σε εμπειρία, μπορεί να σε κάνει να χαντακώσεις τον εαυτό σου μόνος σου. Γιατί όταν θα βγω στο γύρισμα, χωρίς να έχω τον χρόνο να κάνω μια πρόβα με τον συμπαίκτη μου, εγώ θα εκτεθώ. Τότε βέβαια δεν μπήκα στη σειρά, αλλά μπήκα έναν χρόνο μετά με τον ρόλο του Μπάμπη και με αγκάλιασαν όλοι οι συνεργάτες», συμπλήρωσε ο Γιάννης Βασιλώττος.