«Ο Πάνος Νάτσης είχε...» - Συγκινήθηκε ο Αρναούτογλου με την καλεσμένη του στο The 2night show

«Δεν το κατάλαβα ότι έφυγε, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ο Πάνος Νάτσης είχε...» - Συγκινήθηκε ο Αρναούτογλου με την καλεσμένη του στο The 2night show

Μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση για τον Πάνο Νάτση έγινε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, The 2night show. O Γρηγόρης Αρναούτογλου άκουσε την καλεσμένη του με προσήλωση και τα λόγια της τον άγγιξαν.

Η καλεσμένη του The 2night show που μίλησε για τον Πάνο Νάτση και το θάνατο του

Στο πλατό της βραδινής εκπομπής, βρέθηκε η Μαριλού Κατσαφάδου, η οποία είχε συνεργαστεί με τον αείμνηστο ηθοποιό στη θεατρική παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη αλλά και στη σειρά του “Σέρρες” (δείτε τι έγραψαν στο twitter για την τελευταία σειρά που πρωταγωνίστησε πριν πεθάνει).

«Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάτι παραπάνω από συναδελφική σχέση. Ήταν αδελφική σχέση. Ο αδερφός που δεν είχα. Ο Πάνος είχε τέσσερις αδερφές και ήξερε να συμπεριφέρεται σε μια γυναίκα, όποια και να ήταν αυτή η γυναίκα για εκείνον. Δεν μου είναι εύκολο να μιλάω για τον Πάνο, δεν έχω μιλήσει ποτέ για τον Πάνο. Δεν το κατάλαβα ότι έφυγε, είναι κάτι που δεν μπορώ να περιγράψω. Είναι στην καρδιά και στο μυαλό μου, δεν μπορεί να αποτυπωθεί σε λέξεις. Ήταν ωραίος τύπος. Δεν υπήρχε ένα βράδυ που δεν θα περνούσες ωραία μαζί του. Όταν είδα το τελευταίο επεισόδιο από τις «Σέρρες» συνειδητοποίησα ότι δεν θα ξαναδώ κάτι καινούργιο από τον Πάνο. Μέχρι το τελευταίο επεισόδιο ήταν κάτι που δεν είχα ξαναδεί... Μετά στην επανάληψη», είπε η Μαριλού Κατσαφάδου.

Μαριλού Κατσαφάδου The 2night show

Θα έρθει στον κόσμο το παιδί του μετά το θάνατο του;

Στην κάμερα του Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 8/9 μίλησε η Διονυσία Γεωργιάδου, η σύντροφος του αείμνηστου Πάνου Νάτση που έφυγε από την ζωή και βύθισε σε θλίψη τα δικά του άτομα αλλά και όσους τον αγάπησαν μέσα από την δουλειά του.

Η ίδια, η οποία στις αρχές είχε θυμό επειδή ο ηθοποιός έφταιγε που έχασε τη ζωή του, αναφέρθηκε στην εξωσωματική που είχαν κάνει αλλά και για την εμβρυομεταφορά.

«Ήμασταν 3 χρόνια με τον Πάνο Νάτση, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Με τον Πάνο Νάτση είχαμε κάνει εξωσωματική, είχαμε κάνει εμβρυομεταφορά. Θα κάναμε τώρα δεύτερη εξωσωματική, υπάρχει ένα έτοιμο γονιμοποιημένο βλαστοκύτταρο».

«Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα φέρω στον κόσμο το παιδί του Πάνου Νάτση. Δεν ξέρω κατά ποσό να φέρω ένα παιδί στον κόσμο, που θα φέρει ένα πένθος. Μετά τον θάνατό του, δεν έχω προσδιορίσει τι συμβαίνει ακόμα, οφείλω στον εαυτό μου να συνεχίσω να ζω»

«Μετά τον χαμό του έχω κάνει ένα τατουάζ με τα γράμματά του. Έχω όλα τα πράγματά του, δεν έχω δώσει κάτι», αποκάλυψε στο τέλος...